stigli kući!

Maja Šuput objavila preslatku fotku sinčića u Nenadovom zagrljaju: "Njihovo prvo zajedničko jutro"

Maja Šuput Maja Šuput In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je fotografiju svog supruga i sina, a dala je do znanja da je s mališanom stigla kući iz bolnice.

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov 17. su ožujka postali roditelji, a nakon nekoliko fotografija sina, Šuput je razveselila i raznježila obožavatelje prvom zajedničkom fotkom svog sina i supruga Nenada.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

"Njihovo prvo zajedničko jutro. Naše najljepše ikada", napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj Nenad u zagrljaju drži sinčića. Fotkom je dala do znanja da je stigla kući iz bolnice, a sobu koju su ona i suprug preuredili za sina fanovima je otkrila još ranije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Na prvu fotografiju koju je objavila sa sinom u petak dobila je preko 90.000 lajkova, a čestitale su joj brojne kolege. "Ma ta je to? Ljubav do neba! Čestitam od srca mamici i tati. Najljepši ostatak života počinje", napisala joj je Nataša Janjić, a čestitkama su se pridružili i Nina Badrić, Bojana Gregorić Vejzović, Sonja Kovač, Sandra Perković, Pamela Ramljak, Franka, Jelena Rozga, Korana Gvozdić, Damir Kedžo i brojni drugi.

Maji i njezinu suprugu Nenadu Tatarinovu ovo je prvo dijete, a sretni roditelji još nisu otkrili kakvo su sinu dali ime.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 6 Celebrity Svijet je zaludjela seksi scenama u vrućem spotu, a ovako izgleda kad ne očekuje kamere u svojoj blizini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene