Maja Šuput objavila je fotografiju svog supruga i sina, a dala je do znanja da je s mališanom stigla kući iz bolnice.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov 17. su ožujka postali roditelji, a nakon nekoliko fotografija sina, Šuput je razveselila i raznježila obožavatelje prvom zajedničkom fotkom svog sina i supruga Nenada.

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov Šuput se pohvalila novom Bloomovom avanturom i važnim trenutkom za pamćenje: "Baš kao nekad, samo puno bolje" Maja Šuput Maja Šuput objavila sliku mjesta na kojem je upoznala muža Nenada Tatarinova, a nekoliko mjeseci kasnije već su bili zaručeni

"Njihovo prvo zajedničko jutro. Naše najljepše ikada", napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj Nenad u zagrljaju drži sinčića. Fotkom je dala do znanja da je stigla kući iz bolnice, a sobu koju su ona i suprug preuredili za sina fanovima je otkrila još ranije.

Na prvu fotografiju koju je objavila sa sinom u petak dobila je preko 90.000 lajkova, a čestitale su joj brojne kolege. "Ma ta je to? Ljubav do neba! Čestitam od srca mamici i tati. Najljepši ostatak života počinje", napisala joj je Nataša Janjić, a čestitkama su se pridružili i Nina Badrić, Bojana Gregorić Vejzović, Sonja Kovač, Sandra Perković, Pamela Ramljak, Franka, Jelena Rozga, Korana Gvozdić, Damir Kedžo i brojni drugi.

Maji i njezinu suprugu Nenadu Tatarinovu ovo je prvo dijete, a sretni roditelji još nisu otkrili kakvo su sinu dali ime.

Svijet je zaludjela seksi scenama u vrućem spotu, a ovako izgleda kad ne očekuje kamere u svojoj blizini

Princ Harry viđen prvi put od intervjua kod Oprah, djelovao je potpuno drugačije od osobe na koju smo navikli