Maja Šuput na Instagramu je pokazala poklon koji je Marko Grubnić donio njezinu sinu.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput u svojim Instagram Storyjima otkrila je da ju je nakon što se iz rodilišta vratila kući posjetio njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput oduševila u pripijenoj haljini s opakim prorezom, otkrila je i gdje uživa nakon odmora u Turskoj Lana Jurčević Domaće zvijezde otkrivaju kako se nose s govorom mržnje na društvenim mrežama: ''Mislim da sam blokirala oko pet tisuća ljudi!''

"Kad striček Marko Grubnić dođe u goste", napisala je preko snimke na kojoj je pokazala zapakirani poklon koji je stilist donio njezinu sinu, no nije pokazala njegov sadržaj. Grubnić je malenome donio i hrpu balona, među kojima je i jedan na kojem piše "Dječak je".

Marko je Maji rođenje sina čestitao na svojem Instagramu te je u objavi među ostalim napisao i kako ga jedva čeka upoznati i razmaziti.

Modnog stilista uz pjevačicu, osim prijateljstva, veže i dugogodišnja poslovna suradnja, a jedna od njih je ona na snimanjima popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji se priprema u drukčijem izdanju pod nazivom All Stars.

Podsjetimo, Šuput je rodila prošlu srijedu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a za vikend je objavila preslatku fotografiju supruga Nenada Tatarinova i njihova sina kojom je potvrdila da su stigli doma.

Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

Ova bujna ljepotica uvijek pronađe razlog da objavi novu fotku ubojitog dekoltea, fanovi joj poručili da nije fer