Maja Šuput objavila je nekoliko fotografija iz rodilišta, a osim što je napisala da joj treba kava, razveselila je fanove novom fotkom sinčića.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput (41) na Instagramu je s pratiteljima podijelila još nekoliko fotografija iz rodilišta. "Treba mi kava", napisala je Maja tako u jednom od storija koje je objavila na toj društvenoj mreži, a podijelila je i još jednu preslatku fotografiju sa svojim sinčićem, kojeg je u srijedu rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Vezani članci Maja Šuput - 3 Maja Šuput podijelila preslatke prizore s plaže s malenim Bloomom, svi mu tepaju da je najslađa beba! Maja Šuput Šuput podijelila dio luksuza u kojem uživa u omiljenom odmaralištu, a maleni je Bloom već dobio preslatke poklone

Na prvu fotografiju koju je objavila sa sinom u petak dobila je preko 90.000 lajkova, a čestitale su joj brojne kolege. "Ma ta je to? Ljubav do neba! Čestitam od srca mamici i tati. Najljepši ostatak života počinje", napisala joj je Nataša Janjić, a čestitkama su se pridružili i Nina Badrić, Bojana Gregorić Vejzović, Sonja Kovač, Sandra Perković, Pamela Ramljak, Franka, Jelena Rozga, Korana Gvozdić, Damir Kedžo i brojni drugi.

"Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde najčarobniji je trenutak koji ću pamtiti i čuvati zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve", napisala je pored fotke iz bolnice na kojoj je beba drži za prst.

Maji i njezinu suprugu Nenadu Tatarinovu ovo je prvo dijete, a sretni roditelji još nisu otkrili kakvo su sinu dali ime.

Ne odvaja se od žene koja mu je vratila vjeru u ljubav nakon svih životnih tragedija i 10 godina samoće

Nitko ne može vjerovati kako ovaj ljepotan izgleda u 57. godini, fotku bez majice komentirala mu je i slavna bivša djevojka