Maja Šuput, koja je rodila u srijedu, na Instagramu je objavila prvu fotografiju svojega sina.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput (41) na Instagramu je objavila prvu fotografiju svojega sina kojega je carskim rezom rodila u srijedu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Vezani članci Maja Šuput - 3 Maja Šuput podijelila preslatke prizore s plaže s malenim Bloomom, svi mu tepaju da je najslađa beba! Maja Šuput Šuput podijelila dio luksuza u kojem uživa u omiljenom odmaralištu, a maleni je Bloom već dobio preslatke poklone

"Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde najčarobniji je trenutak koji ću pamtiti i čuvati zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve", napisala je pored fotke iz bolnice na kojoj je beba drži za prst.

Objava je izazvala lavinu reakcija njezinih pratitelja Instagramu koji su s nestrpljenjem čekali da pokaže bebu

"Ma što je to? Ljubav do neba!!! Čestitam od srca mamici i tati. Najljepši ostatak života počinje", komentirala je Nataša Janjić, "Čestitam od srca", napisao je Juraj Zigman, a Maja je dobila još stotine čestitki i desetke tisuća lajkova u manje od sat vremena nakon objave.

Maji i njezinu suprugu Nenadu Tatarinovu ovo je prvo dijete, a sretni roditelji još nisu otkrili kakvo su sinu dali ime.

Joksimović i supruga počastili se autima vrijednima 250.000 eura: "Vole bolje i udobne modele"

Riješila se zelenih pramenova koji su joj bili zaštitni znak i drastičnom promjenom imidža oborila rekord na Instagramu