Maja Šuput prošlu je srijedu rodila sinčića, a obožavateljima je sada pokazala kako je izgledala na dan poroda.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput je na Instagramu objavila kako je izgledala na porodu. "Doslovno par sati prije poroda skockala sam se za jedno snimanje. Još vam nisam stigla reći ništa o tome, znamo svi zašto. Al OK, bar sam pristojno izgledala na porodu", napisala je pjevačica u opisu fotografija.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput oduševila u pripijenoj haljini s opakim prorezom, otkrila je i gdje uživa nakon odmora u Turskoj Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!''

"Ma važno je da je beba živa i zdrava. I da si dobro kada je prošao porod. Drugo je nebitno sad uživaj", "Pa ti si uvijek zgodna Majo", "Kraljica i na porodu", "Predivna", samo su neki od komentara njezinih pratitelja. Neki od njih jedva čekaju i kada će pjevačica otkriti koje je ime dala sinčiću.

Podsjetimo, Šuput je rodila prošlu srijedu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a za vikend je objavila preslatku fotografiju supruga Nenada Tatarinova i njihova sina kojom je potvrdila da su stigli doma.

Dugo se borio s viškom kilograma, nakon toga je nestao iz javnosti, a sad je snimljen prvi put nakon dvije godine

Princ Harry pronašao posao, već je predstavljen na službenim stranicama svoje nove kompanije!