Maja Šuput na Instagramu je čestitala rođendan prijatelju Marku Grubniću uz galeriju njihovih zajedničkih fotografija, a u storyjima je podijelila predivan jutarnji trenutak sa suprugom Nenadom.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput (41) na Instagramu je posvetila predivnu objavu svojem dugogodišnjem prijatelju i stilistu Marku Grubniću.

Vezani članci Lana Jurčević Domaće zvijezde otkrivaju kako se nose s govorom mržnje na društvenim mrežama: ''Mislim da sam blokirala oko pet tisuća ljudi!'' Maja Šuput i Marko Grubnić - 6 Maja Šuput otkrila da joj je Grubnić došao u goste i pohvalila se poklonom koji je donio njezinu sinu

Povodom njegova 38. rođendana objavila je galeriju njihovih zajedničkih fotografija, od kojih je većina sa seta showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je Maja voditeljica, a Grubnić je zadužen za njezine i outfite članica žirija Indire Levak i Nives Celzijus.

"Sretan rođendan jednom i jednim Marku Grubniću. Neka ti je najsretniji od najvećeg srca sa željom da ostaneš zdrav kakav i jesi, kreativan kao i uvijek, veseo i voljen. Trebalo bi mi sto tvojih rođendana da izredam naše lijepe slike koje su kao slikovnica našeg poslovnog i privatnog bogatstva. Volimo te i dolazimo na kolače (nas troje sad)", napisala je Maja.

Grubnić je i sam sebi na Instagramu čestitao rođendan uz fotke na kojima pozira sa zanimljivom tortom.

"Na svoj posebni dan samo želim samom sebi poželjeti čistu sreću koja traje zauvijek. Moja rođendanska želja za vas sve je da zaliječite svijet i da sva loša energija i nesreća brzo nestanu, a da se povrati sloboda. Tako ćemo ponovno moći živjeti lijepo jer nema ničega bez zdravlja i slobode. Sretan mi rođendan... Molim vas, poželite nam svima sreću", napisao je Marko.

Prijateljstvo i suradnja Grubnića i Šuput traju više od 15 godina, što dokazuju i stare fotke s Grubnićeva 23. rođendana koje su nedavno ponovno isplivale u javnost.

Pjevačica, koja je trenutačno u šestom mjesecu trudnoće, u svojim Instagram storyjima podijelila je i predivan jutarnji trenutak sa suprugom Nenadom.

"Njihovi jutarnji razgovori" napisala je uz snimku na kojoj se Nenad obraća njezinu trbuhu i ljubi ga.

"Dobro jutro, ima li koga tu? Niste još za kavicu?" govori Majin suprug njihovoj nerođenoj bebi na snimci.

Par bi svoju prinovu trebao dočekati za tri mjeseca, a spol djeteta još uvijek taje od javnosti.

Zbog seksi, neobične haljine u 6. mjesecu trudnoće Šuput je dobila zanimljivo pitanje pa dala isti takav odgovor