Kakav seksi potez!

Indira nikad izazovnija: Ni prorezi iznad bokova nisu je spriječili da digne nogu na stol!

Indira Levak Indira Levak Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 +0 Neda Parmać - 3 Galerija

Indira Levak svake nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" pršti energijom te u studio unese sjajnu atmosferu, a svojim komentarima jasno da do znanja što misli o nastupu svakoga od kandidata.

Upečatljive boje postale su zaštitni znak pjevačice i članice žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", a Indira Levak za novu je emisiju odabrala zelenu haljinu koju je komentirao i voditelj Frano Ridjan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

"Osim što je promijenila boju haljine koja joj paše uz oči, prošli put si se hvalila da te kuglama moramo vezati za pod, jesi li kuglu ostavila kod kuće ili si je ponijela na snimanje?", pitao je Frano Indiru, koja mu je odmah spremno odgovorila. "Ma tko šiša kuglu čovjeće, ponjela sam nogu", rekla je Indira te digla noge na stol i sve dobro nasmijala. 

Indira svake nedjelje pršti energijom te u studio unese sjajnu atmosferu, a svojim komentarima jasno da do znanja što misli o nastupu svakoga od kandidata.

Pjevačica često zapleše te zapjeva u showu, a svakoga je puta sređena i u besprijekornim izdanjima.

Indira je gledatelje prošle nedjelje oduševila u kombinaciji nebesko plave boje koja joj savršeno pristaje uz boju kose i put.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput +6 Maja Šuput Celebrity Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene