Indira Levak svake nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" pršti energijom te u studio unese sjajnu atmosferu, a svojim komentarima jasno da do znanja što misli o nastupu svakoga od kandidata.

Galerija


Upečatljive boje postale su zaštitni znak pjevačice i članice žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", a Indira Levak za novu je emisiju odabrala zelenu haljinu koju je komentirao i voditelj Frano Ridjan.

"Osim što je promijenila boju haljine koja joj paše uz oči, prošli put si se hvalila da te kuglama moramo vezati za pod, jesi li kuglu ostavila kod kuće ili si je ponijela na snimanje?", pitao je Frano Indiru, koja mu je odmah spremno odgovorila. "Ma tko šiša kuglu čovjeće, ponjela sam nogu", rekla je Indira te digla noge na stol i sve dobro nasmijala. 

Indira svake nedjelje pršti energijom te u studio unese sjajnu atmosferu, a svojim komentarima jasno da do znanja što misli o nastupu svakoga od kandidata.

Pjevačica često zapleše te zapjeva u showu, a svakoga je puta sređena i u besprijekornim izdanjima.

Indira je gledatelje prošle nedjelje oduševila u kombinaciji nebesko plave boje koja joj savršeno pristaje uz boju kose i put.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

Fani Stipković danas je jedna od najseksi novinarki Europe, a prije 12 godina imala je potpuno drugačiji stil