Najsretniji na svijetu!

Šuput objavila romantične fotografije sa suprugom i pokazala trbuh u 6. mjesecu trudnoće

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov - 2 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov - 2 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov ne kriju sreću i uzbuđenje zbog očekivanja prinove, a svoje osjeće dijele s obožavateljima na Majinu Instagramu, gdje ju prate 464 tisuće ljudi.

Pjevačica, a odnedavno i televizijska voditeljica Maja Šuput posljednjih nekoliko mjeseci živi svoj život iz snova nakon što su ona i suprug Nenad Tatarinov saznali da čekaju prvo dijete.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Par ne krije svoju sreću i uzbuđenje dok iščekuju svoju prinovu koja bi na svijet trebala stići za tri mjeseca, a svoje osjećaje dijele s obožavateljima na društvenim mrežama.

"Najsretniji na svijetu posljednjih 6 mjeseci", napisala je Maja uz njihove fotografije na kojima je ponosno pokazala i trudnički trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Predivni ste. To je neizmjerna sreća, drago mi je zbog vas", "Najdivniji ste roditelji, volim vas", "Divni ste", "Već šest mjeseci. Nećete se ni okrenuti, a već će vam mala štruca biti u naručju", "Kako lijepo", "Sretno! Bit ćete dobri roditelji", poručili su im u komentarima.

Sretnu vijest da ona i suprug Nenad čekaju dijete Maja je objavila na društvenim mrežama prije nekoliko mjeseci, a zasad još uvijek nisu objavili njegov spol niti ime koje su odabrali. Maja trudnoću odlično podnosi i ne krije uzbuđenje jer će postati majka.

Trenutačno je gledamo u ulozi voditeljice showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojemu nas ostavlja bez teksta besprijekornim odjevnim kombinacijama, a novo izdanje koje će zasigurno izazvati veliko zanimanje gledatelja očekuje nas već ove nedjelje.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina pozirala u pripijenoj haljini, ali jedan je detalj neke zabrinuo i pogurao dekolte u drugi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene