Maja Šuput za novu je epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabrala dugu svjetlucavu haljinu zanimljiva kroja, a očarala je i svog kolegu Franu Ridjana.

Galerija


Modne kombinacije pjevačice i voditeljice showa "Tvoje lice zvuči poznato" svake su nedjelje nova senzacija, a Maja Šuput ni ovoga puta nije iznevjerila svoje obožavatelje. Pred kamerama se pojavila u dugačkoj modroj svjetlucavoj haljini zanimljiva kroja te je oduševila čak i kolegu Franu Ridjana.

Vezani članci Frano Ridjan i Maja Šuput Čvrst zagrljaj Maje Šuput i Frane Ridjana na motoru, njegov komentar dao je naslutiti što nas čeka sljedeće Maja Šuput Šuput posvetila objavu svojim posebnim partnerima, a nijedan nije muž: "Oba su savršena i moja!"

"Kakva kreacija, ponovno, ja se svaki put pored tebe osjećam kao da sam u svatovima, ovo je stvarno holivudsko izdanje", komentirao je Ridjan izgled Maje Šuput.

Maja svoje kreacije svakoga tjedna odabire uz pomoć stilista i svog najboljeg prijatelja Marka Grubnića, koji se brine i o stilu članica žirija showa Nives Celzijus i Indire Levak.

Prošle nedjelje Maja je svoje atribute istaknula u bijeloj uskoj haljini, a mnogi se slažu da što god odabere, jednostavno obara s nogu.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Fani Stipković danas je jedna od najseksi novinarki Europe, a prije 12 godina imala je potpuno drugačiji stil