kratka i jasna!

Zbog seksi, neobične haljine u 6. mjesecu trudnoće Šuput je dobila zanimljivo pitanje pa dala isti takav odgovor

Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput voli se srediti kao i inače, bez obzira na to što je u šestom mjesecu trudnoće, a nekim njezinim pratiteljima na društvenim mrežama to baš i nije jasno.

Maja Šuput ni u šestom mjesecu trudnoće ne odustaje od seksi odjevnih kombinacija, a to je privuklo pozornost kod nekih. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput da je maja biti lako... Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

"Uvijek nađem razlog da se skockam. Malo zbog sastanaka, malo zbog fotke, malo samo zato što volim", napisala je voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato". Maja je pozirala uz kamin u neobičnoj kratkoj haljini koja ima dugačku mašnu na leđima, a uz nju je uskladila poluprozirne najlonke, čizme na petu te kapu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Njezino je seksi izdanje, kao i svako koje objavi, izazvalo puno komplimenata, ali i pitanja, a na neka je Šuput i odgovorila. "Poželiš li ikada, barem jedan dan ostati u pidžami i ne raditi ništa osim čitati knjigu i slično?" pitala ju je jedna pratiteljica.

Maja je kratko odgovorila: "Ne!!!" Na komentar se nadovezala i influencerica Sonja Kovač. "To je Maja, jedna i jedina", istaknula je. 

"Izgledaš nevjerojatno. Te čizme", "Kakav outfit", "Predivna" komentirali su ostali pratitelji. 

Inače, Maja je nedavno posvetila objavu svojim posebnim partnerima iz showa "Tvoje lice zvuči poznato" na koje se u poslovnom smislu uvijek može osloniti. 

"Naravno, riječ je o njezinu suvoditelju i kolegi Frani Ridjanu te prijatelju i stilistu Marku Grubniću, kojima je posvetila posebnu objavu na Instagramu.

"Jedan partner na pozornici, jedan iza pozornice. Oba savršena i moja", napisala je Maja uz fotografije na kojima s njima pozira. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene