Kraljica Elizabeta je na sprovodu princa Philipa u torbici nosila njegov bijeli rupčić te njihovu fotografiju snimljenu na Malti malo nakon što su stali pred oltar.

Galerija


Kraljica Elizabeta je u subotu tijekom sprovoda princa Philipa u torbici nosila jednu od svojih najdražih uspomena na njihovu ljubav. Prema pričama izvora bliskih kraljevskoj obitelji, čelnica britanske monarhije je tijekom posljednjeg ispraćaja ljubavi svog života sa sobom imala njegov bijeli rupčić te fotografiju snimljenu na Malti, malo nakon što su se vjenčali.

Vezani članci Princ Harry - 1 Princ Harry razmišlja o potezu koji bi mogao puno značiti kraljici Elizabeti i ostatku kraljevske obitelji Kraljica Elizabeta i princ Philip Kraljica će danas ljubav svog života ispratiti na posljednji počinak, sve će biti baš onako kako je on zamislio

Naime, princ Philip i kraljica Elizabeta su na Maltu otputovali nekoliko puta, a fotografija koju je kraljica na sprovodu nosila za nju znači najsretniji dio braka, dok još nije preuzela tron. Princ Philip bio je u britanskoj mornarici u to vrijeme te je od 1949. do 1951. godine i živio na Malti, a kraljica mu je često odlazila u posjet.

Kraljevski par se na Maltu redovito vraćao, a upravo ondje otputovali su i 2007. godine, kada su slavili 60. godišnjicu braka.

Osim fotografije i rupčića, kraljica je na lijesu princa Philipa ostavila i veliki vijenac s bijelim ljiljanima, kao i poruku koju je sama napisala. Poruku je navodno potpisala kao "Lilibet", a tim ju nadimkom zovu samo najuži članovi kraljevske obitelji.

Mnogi kažu kako je pred kraljicom teško razdoblje, a Philip joj je bio najveći oslonac u životu. Cijeli svoj život posvetio je kruni i svojoj supruzi, a zajedno su prošli uspone i padove, no uvijek su se držali zajedno. Britanski mediji pisali su i kako je smrt princa Philipa najteže razdoblje koje će kraljica ikada morati prebroditi.

S princom Philipom kraljica je bila u braku više od 73 godine, a radi se o jednoj od najljepših ljubavnih priča u modernoj povijesti.

Princ Philip preminuo je prošloga petka u 100. godini, a kraljevska obitelj ga je na posljednji počinak ispratila u subotu, 17. travnja upravo onako kako je on sam htio.

Lice koje je uništila operacijama skriva iza velikih naočala i šešira, njena pojava danas je pomalo uznemirujuća

Ova ljepotica nekad je bila jedna od naših najuspješnijih manekenki, a prije 10 godina se skroz povukla iz javnosti