William i Harry posljednjih su se mjeseci udaljili, a posebno nakon što su Harry i njegova supruga Meghan Markle dali intervju voditeljici Opri Winfrey. Cijeli svijet je čekao trenutak kada će napokon biti jedan uz drugoga.

Galerija


Prinčevi Harry i William su se u subotu prvi put pojavili zajedno u javnosti nakon više od godinu dana i to zbog sprovoda svog djeda, princa Philipa. Kako je i ranije najavljeno, prinčevi nisu u povorci prema kapeli sv. Jurja stajali jedan uz drugoga, već je između njih bio njihov rođak, Peter Philips.

Vezani članci Kate Middleton Evo što je to točno Kate napravila da su William i Harry prozborili nekoliko riječi, a britanska nacija je sad hvali na sva zvona Princ William i princ Harry Poznato je tko je zahtijevao da Harry i William na djedovom sprovodu budu razdvojeni, sve dok tenzije nisu splasnule

Po ulasku u kapelu sv. Jurja William je bio ispred Harryja, a sudeći prema snimkama, nisu prozborili niti riječi tijeko čitave povorke. Britanski mediji javljaju kako su se svi nadali da će gubitak djeda za prinčeve značiti pomirbu, no ističu kako Harry i William nisu razgovarali otkako je mlađi princ stigao natrag u Veliku Britaniju prije nekoliko dana.

38-godišnji William i 36-godišnji Harry skupa s još šestoricom najužih članova britanske kraljevske obitelji su hodali iza lijesa svoga djeda.

William i Harry posljednjih su se mjeseci udaljili, a posebno nakon što su Harry i njegova supruga Meghan Markle dali intervju voditeljici Opri Winfrey, u kojem su prije mjesec dana iznijeli niz detalja iz dvog kraljevskog života. Meghan nije došla na sprovod princu Philipu, jer su joj liječnici preporučili da se mora paziti zbog trudnoće.

Hollywood poludio za ljepoticom iz Srbije koja priča čak šest jezika, pogledajte fotografije ove divne brinete koje su obišle svijet!

Anicu Kovač dugo nismo vidjeli, gradom je prošetala u društvu prijateljice dobro raspoložena kao i uvijek