Kate Middleton i princ Philip su imali odličan odnos, a njezin suprug, princ William, često je govorio kako je zahvalan što je Kate imala priliku dobro se upoznati s njegovim djedom.

Galerija


Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton je za sprovod princa Philipa odabrala decentnu crnu kombinaciju, a nakit koji je imala na sebi ima posebnu priču iza sebe.

Vezani članci Kate Middleton - 3 Kate je bila jako zabrinuta zbog Harryjeva vjenčanja s Meghan, jedna stvar ju je posebno mučila i to nikako nije mogla shvatiti Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan jedini nisu htjeli javno čestitati godišnjicu Williamu i Kate, morali su to učiniti na svoj način?

39-godišnja Kate na sebi je imala ogrlicu koju joj je posudila kraljica Elizabeta, a koju je jedno vrijeme nosila i princeza Diana. Naime, kraljica je ogrlicu dobila na poklon od japanske vlade, a nosila ju je 80-ih godina.

Nakon nje, nosila ju je princeza Diana i to 1982. godine kada je sa princom Charlesom bila u službenom posjetu Nizozemskoj. Kate je dobila tu čast nositi ogrlicu 2017. godine na 70. obljetnici braka kraljice Elizabete i princa Philipa.

Kate Middleton i princ Philip su imali odličan odnos, a njezin suprug, princ William, često je govorio kako je zahvalan što je Kate imala priliku dobro se upoznati s njegovim djedom. Zahvalan je i što su ga upoznala njegova djeca, a vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea čitav protekli tjedan su na društvenim mrežama odavali počast pokojnom suprugu kraljice.

Kraljevska obitelj se od princa Philipa zauvijek oprostila u subotu 17. travnja na intimnom sprovodu, a ispoštovali su sve njegove želje. Princ Philip je preminuo prošloga petka u 100. godini.

William i Harry susreli se prvi put poslije više od godine dana, nekad bliska braća razdvojena na djedovom sprovodu

Posljednje zbogom: Kraljevska obitelj zauvijek se oprostila od princa Philipa, pokopan je u kraljevskoj kripti dvorca Windsor