pazila na svaki detalj

Meghan nije bila na sprovodu princa Philipa, ali je pripazila ipak da sve ne prođe bez nje, evo koji je potez povukla

Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William +0 Princ Harry i princ William Galerija

Meghan Markle je na sprovod princa Philipa poslala vijenac s pomno odabranim cvijećem koje je simboliziralo između ostalog sjećanje, predanost i rodnu državu pokojnog princa.

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, zbog trudnoće nije bila na posljednjem ispraćaju princa Philipa, no cijeli obred nije mogao proći bez nje. Markle je na sprovod princa poslala vijenac uz poruku koju je sama napisala.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Britanski mediji javljaju kako su vijenac ranije u subotu dostavili u dvorac Windsor, a Harry i Meghan su tako htjeli zajednički odati počast preminulom princu.

Pazili su na svaki detalj i u odabiru cvijeća za vijenac. Između ostalog odabrali su meki primog, cvijet koji se povezuje s Grčkom, kako bi odali počast prinčevoj rodnoj domovini. Ružmarin u vijencu simbolizirao je sjećanje, lavanda predanost, a ruža je simbolizirala lipanj, mjesec Philipova rođenja.

Meghan Markle je sprovod princa Philipa gledala putem televizijskoj prijenosa iz vile u Los Angelesu u kojoj žive ona, Harry i njihov sin Archie.

Vojvoda od Edinburgha pokopan je u kraljevskoj grobnici, no lijes će preseliti u drugu grobnicu tek nakon što kraljica umre, kako stoji po kraljevskom protokolu. Kraljevska obitelj ispoštovala je želju princa Philipa te su ga pokopali u intimnoj atmofseri. Obred je trajao 50 minuta, a uz himnu su čitali i govore koje je odabrao upravo sam princ.

Princ Philip preminuo je prošlog petka u 100. godini.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William +0 Princ Harry i princ William Celebrity William i Harry susreli se prvi put poslije više od godine dana, nekad bliska braća razdvojena na djedovom sprovodu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene