kate priskočila u pomoć?

Kamere slučajno zabilježile poseban trenutak? Čini se da se za Harryja i Williama situacija promijenila poslije djedovog sprovoda

Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William +0 Princ Harry i princ William Galerija

Prinčevi Harry i William prisno su razgovarali nakon sprovoda svog djeda, a britanski mediji uvjereni su kako je to bio trenutak kada su se slavna braća pomirila.

Cijeli svijet je željno iščekivao trenutak ponovnog susreta prinčeva Harryja i Williama koji su se prvi put zajedno pojavili u javnosti nakon više od godinu dana.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Za to su imali tužan povod, sprovod svog djeda, princa Philipa. I dok tijekom službenog dijela posljednjeg ispraćaja kraljičina supruga nisu prozborili ni riječ, niti su stajali rame uz rame, čini se da su se stvari promijenile kada su odlazili sa sprovoda u dvorcu Windsor.

Williama i Harryja su kamere tako uhvatile u razgovoru, a s njima je bila i Kate Middleton. Prinčevi su ležerno razgovarali, a britanski mediji raspisali su se o tome da se radi o trenutku pomirbe popularne braće.

Kako bi dešifrirali temu razgovora Williama i Harryja, Daily Mail je u pomoć pozvao i stručnjake. Judi James, stručnjakinja za govor tijela, istaknula je kako su braća prirodno i ležerno razgovarala, što smatra sjajnim pomakom u njihovu odnosu. Naglasila je i kako je Kate Middleton sjajno procijenila situaciju te je jedno vrijeme usporila i šetala iza njih kako bi njih dvojica bili na miru te da mogu privatno razgovarati.

Ranije u subotu, 38-godišnji William i 36-godišnji Harry skupa s još šestoricom najužih članova britanske kraljevske obitelji su hodali iza lijesa svoga djeda.

Braća su se posljednjih mjeseci udaljila, a posebno nakon što su Harry i njegova supruga Meghan Markle dali intervju voditeljici Opri Winfrey, u kojem su prije mjesec dana iznijeli niz detalja iz dvog kraljevskog života. Meghan nije došla na sprovod princu Philipu, jer su joj liječnici preporučili da se mora paziti zbog trudnoće.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene