Kevin Spacey pred sudom je odbacio ozbiljne optužbe za seksualno zlostavljanje.

Galerija


Holivudski glumac Kevin Spacey pojavio se pred sudom u Nantucketu, na saslušanju zbog otpužbi da je seksualno zlostavljao 18-godišnjeg mladića.

Vezani članci Koronavirus u Belgiji, ilustracija Sud u Belgiji proglasio odluku o zatvaranju kafića i restorana nelegalnima, traže ukidanje u roku od trideset dana Zoran Mamić i Zdravko Mamić Zoranu Mamiću odbijen zahtjev za izvršavanjem kazne u BiH: ''Ministarstvo u ovom trenutku nema osnova za daljnje postupanje po molbi osuđenika''

59-godišnji glumac u sudnicu je ušao sa smješkom na licu, gdje je izjavio kako nije kriv za optužbe. Čavrljao je i smijao se sa svojim odvjetnikom Alanom Jacksonom prije samog početka suđenja, pritom pokazavši kako ga optužbe, očito, ne zabrinjavaju previše.

Odvjetnik Jackson je tijekom saslušanja isticao rupe u zakonu, poput tvrdnje da zlostavljanje nije odmah prijavljeno. No, ukoliko se optužbe na kraju suđenja pokažu istinitima prijeti mu do 5 godina zatvora, a zasad mu je zabranjeno uspostavljanje bilo kakvog kontakta sa žrtvinom obitelji.

Podsjećamo, bivša američka voditeljica televizijskih vijesti Heather Unruh optužila je 2017. godine Kevina Spaceya za seksualno zlostavljanje njezina 18-godišnjeg sina u jednom restoranu u Nantucketu 2016. godine. Navodno je glumac mladiću kupio i alkoholno piće, iako su prodaja i konzumacija zabranjeni mlađima od 21 godinu.

Kevinu ovo nije jedini put da se suočava s optužbama za seksualno zlostavljanje. Naime, prošle ga je godine za isto optužio Anthony Rapp dok mu je samo bilo 14 godina, a navodno nije jedina Spaceyova žrtva. Kevin je optužbe momentalno odbacio.

Kevin je proteklog mjeseca objavio pomalo bizaran video u kojem je komentirao optužbe koje mu se pripisuju.

"Siguran sam da neću platiti za ono što nisam učinio. Ne biste valjda povjerovali u najgore bez dokaza, zar ne? Ne biste požurili s osudama dok ne čujete činjenice", izjavio je u videu.

Kevin Spacey je 2017. godine javno priznao da je homoseksualac, nakon čega su na površinu isplivale priče o njegovu traumatičnu djetinjstvu, ostao je bez angažmana u seriji "Kuća od karata", obiteljske svađe, nizanje optužbi za zlostavljenje. Povrh sbega, Spaceyev zadnji film doživio je pravi fijasko tijekom prvog prikazivanja zaradivši samo 618 dolara.

Dino Rađa prisjetio se posebne osobe koja mu neopisivo fali: "Nema dana da mi ne padne na pamet"

Lejla Filipović pokazala sestru koja je prekrasna baš kao i ona: ''Prelijepe sestre''

Posljednji ispraćaj Ive Gregurevića na Mirogoju: Kolege se od glumačkog velikana opraštaju u suzama