Šesta i posljednja sezona hit-serije "Kuća od karata" nastavlja sa snimanjem nakon što je Kevin Spacey otpušten.

Galerija


Šesta, posljednja sezona političke drame "Kuća od karata" nastavlja s produkcijom pošto je Kevin Spacey, koji je glumio središnji lik, otpušten zbog optužbi za spolno uznemiravanje. Online časopis "Deadline" piše da se ekipi popularne serije u novoj sezoni pridružuju glumica Diane Lane i glumac Greg Kinnear.

Vezani članci Kevin Spacey (FOTO: Getty) Ostao bez najunosnijeg posla: Kevin Spacey nakon gnjusnih optužbi dobio otkaz! Slika nije dostupna Seksi glumci i kontroverzne scene: Što se doista krije iza omiljenih serija?

Zasad je poznato samo da će poznati glumački dvojac u seriji biti brat i sestra, odnosno blizanci. Još se ne zna kako će se scenaristi i producenti snaći sa Spaceyjevim odlaskom, no pretpostavlja se da će njegov lik jednostavno smrtno stradati ili umrijeti. Oskarovac je u svih pet sezona imao središnju ulogu u Netflixovoj seriji, onu beskrupuloznog političara Franka Underwooda, koji je od kongresmena Južne Karoline stigao do Ovalnog ureda.

Greg Kinnear (Foto: Getty)
Greg Kinnear (Foto: Getty)

U posljednjoj sezoni ključnu ulogu preuzima glumica Robin Wright koja je glumila Underwoodovu suprugu Claire. Snimanje je privremeno prekinuto u studenome nakon brojnih optužbi usmjerenih protiv Spaceya koje su ga teretile za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje. (HINA)

Diane Lane (Foto: Getty)
Diane Lane (Foto: Getty)