Grozne optužbe na račun Kevina Spaceyja. Njegov brat tvrdi da je glumac imao uznemirujuće čudan odnos prema majci, ali i da je bio gori od njihovog oca zlostavljača.


Brat Oskarovca Kevina Spaceyja napisao je knjigu u kojoj tvrdi kako je slavni glumac gori od njihovog oca te je nazvao Kevinov odnos s majkom jezivim. Randy Fowler u knjizi navodi i da ga je njihov otac silovao preko 50 puta. Knjiga je objavljena nekoliko tjedana nakon što su isplivale optužbe na račun Kevina Spaceyja i njegovih seksualnih napastvovanja muškaraca, od kojih su neki u vrijeme zlostavljanja bili tek tinejdžeri. O svemu je Randy provodio u intervjuu zaThe Sun.

Vezani članci Kevin Spacey Bizarna božićna čestitka glumca kojeg je Hollywood zamrzio zbog teških optužbi Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Glumac oslobođen optužbi za seksualni napad na 18-godišnjaka koji je izbrisao poruke koje mu je slao

"Čuo sam da se Kevin prijavio u kliniku za odvikavanje od seksa, i oprostite mi, ali to je pogrešna zgrada. Stvar je puno gora. Cijeli život sam mislio da sam zaštitio Kevina od našeg oca, no ispada je sve bilo nizašto jer je Kevin gori od njega", priča Randy. "Gori je jer je imao novca i moći, a s time dolazi i određeni utjecaj". Opisao je kako ga je otac silovao, a majka sve znala i šutjela. Optužio je Kevina da je ukrao njegov identitet i svima pričao o teškom djetinjstvu.

"Zapravo je bio mamina maza, njegovo djetinjstvo je bilo drugačije. On je lažljivac. Naša majka ga je mazila, a nas otac ignorirao. Bio je pravi mamin sin", tvrdi Randy o svom slavnom bratu. Dodao je da je Kevin bio ljubomorno posesivan prema majci i da ju je tretirao više kao ljubavnicu nego kao ženu. "Njihov odnos bio je jako čudan", dodao je. Randy radi kao imitator te vodi posao sa iznajmljivanjem limuzina.