Stariji brat Kevina Spaceyja, Randall Fowler, po prvi puta progovorio je o traumatičnom djetinjstvu.


Dan nakon što je Kevin Spacey otvoreno priznao da je homoseksualac njegov stariji brat Randall Fowler sa svijetom je podijelio stravičnu priču koja je obilježila njihovo djetinjstvo.

Naime, u ekskluzivnoj ispovijesti za Daily Mail Randall je otkrio kako je izgledao život njega, mlađeg brata Kevina i sestre Julie uz oca zlostavljača. Otkrio je kako je njihov otac Thomas Geoffrey Fowler bio nacist koji je maltretirao cijelu obitelj zbog čega su ga nazivali čudovište. Još šokantnija je i Randallowa tvrdnja da je njihova majka znala za sve no o tome je šutjela. Najčešća meta bila mu je upravo Randall kojega je redovito seksualno napastovao. Sestru Julie redovito je tukao zbog čega je kao 18-godišnjakinja pobjegla od kuće.

Kevin Spacey (Foto: Getty)

"Toliko je mračnih stvari bilo u našim odnosima i u kući u kojoj smo živjeli. Prijatelji nam nisu smjeli dolaziti kući jer se otac bojao da će ući u njegov ured gdje su na zidovima bili goli muškarci i žene. Meni je zabranio da budem izviđač kada je shvatio da u toj skupini ima djece kojima su roditelji Židovi. Na večerama nam je držao predavanja kako se Holokaust nije dogodio jer su ga izmislili Židovi koji vode sve važne banke i Hollywood", ispričao je Randall. Traumatično djetinjstvo ostavilo je traga na njegovom životu. "Nitko od nas nije imao šanse za sazrijevanje uz takve roditelje. Tri puta sam se ženio, a iza sebe imam i 40 afera", iskreno je priznao Randall za Daily Mail.

Zbog trauma koje je doživo Kevin se povukao u sebe, a od očevog maltretiranja branio ga je upravo stariji brat. "Zaprijedio sam ocu da ću ga prijaviti ako stvari koje je činio meni počne raditi i njemu", kazao je. Otkrio je i da se jednom prigodom odlučio suprotstaviti ocu no podršku od svojih najbližih nije dobio. Thomas Geoffrey Fowler preminuo je u 69. godini života. Njegova prva supruga i majka Randalla, Kevina i Julije preminula je 2003. godine, a slavni glumac njezino tijelo odlučio je kremirati i pokopati pod lažnim imenom Ruby Stevens. Upravo to razlog je zbog kojeg su svoju mračnu tajnu sve do sada uspjeli sačuvati podalje od očiju javnosti.