Ivana Nikolić iz grupe Hurricane na Instagramu je objavila fotografiju s plaže iz Zanzibara, a rijetki su ostali imuni na seksi prizor.

Galerija


Djevojke iz grupe Hurricane Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević otputovale su u Zanzibar na odmor, a kako ističu, upravo tamo pune baterije za naredne koncerte i projekte.

Vezani članci Grupa Hurricane - 2 Seksi djevojke iz Hurricanea raspričale se o događajima nakon pobjede vatrenog Talijana, dotaknule se zanimljivih detalja Hurricane Obitelji djevojaka iz Hurricanea zadesile tužne vijesti dok su one pjevale na Eurosongu, a sve su im tajili do povratka kući

Djevojke koje su protekle mjesece provele u napornim pripremama za Eurosong sada su uzele predah, a njihovi vjerni obožavatelji prate svaki detalj na društvenim mrežama.

Upravo Ivana Nikolić na Instagramu je zapalila sve izazovnom fotografijom s plaže na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Dobila je hrpu komplimenata i više od 50.000 lajkova, a rijetki su ostali imuni na taj prizor. Na storyjima je detaljno opisala kako se odmara i što je sve posjetila s kolegicama, a čini se kako ljepoticama iz Srbije vrijeme uz more sjajno odgovara.

Seksi Ivana nerijetko oduševi sve svojim vrućim izdanjima, a u Zanzibaru je još jednom pokazala svoju savršenu liniju i utrenirano tijelo.

Podsjetimo, grupa Hurricane na ovogodišnjem Eurosongu bila je jedna od najvećih atrakcija, a natjecanje su na kraju završile na 15. mjestu. Grupa je osnovana 2017. godine i ispočetka su djevojke pjevale samo na engleskom jeziku pa su se, prije nego što su osvojile regiju, prvo pojavile na američkom tržištu. Nakon toga su objavile dva hita na srpskom "Favorito" i "Avantura" te su s njima osvojile glazbene ljestvice u regiji.

Mnogi kažu kako se djevojkama smiješi i inozemna karijera, a više detalja o budućim planovima obožavateljima su obećale uskoro.

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''

Vatrena ljepotica ne skida ruke sa svog novog supruga, a jedva je dočekala priliku i da pokaže svoje božanstveno tijelo