Isplivale su stare fotke Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić iz grupe Hurricane, koja je na ovogodišnjem Eurosongu predstavljala Srbiju.

Galerija


Srpska ženska grupa Hurricane s pjesmom "Loco Loco" na ovogodišnjoj Euroviziji osvojila je 15. mjesto, a djevojke su privukle veliku pažnju publike svojim energičnim nastupom i atraktivnim izgledom.

Vezani članci Hurricane Hurikankama karijera na vrhuncu, angažirane su za cijelo ljeto, a otkrivena je i basnoslovna cifra koju će zaraditi! Hurricane Obitelji djevojaka iz Hurricanea zadesile tužne vijesti dok su one pjevale na Eurosongu, a sve su im tajili do povratka kući

No prije nego što su zajedno žarile i palile Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić izgledale su poprilično drugačije nego danas, a jedna od njih otvoreno priznaje da je napravila nekoliko estetskih zahvata.

"Ja sam ovan u horoskopu i volim da sve bude savršeno", kazala je nedavno Ivana za srpske medije te je dodala: "Eto, ja sam popravljala nos i usta."

Njezine kolegice iz grupe nikada nisu govorile o svojim estetskim korekcijama, no njihove fotke iz prošlosti daju naslutiti kako ipak nisu potpuno prirodne ljepotice. Pogledajte ih u našoj galeriji pa procijenite sami.

Inače, grupa Hurricane osnovana je 2017. godine i ispočetka su djevojke pjevale samo na engleskom jeziku pa su se, prije nego što su osvojile regiju, prvo pojavile na američkom tržištu. Nakon toga su objavile dva hita na srpskom "Favorito" i "Avantura" te su s njima osvojile glazbene ljestvice u regiji.

Njihova je karijera započela na egzotičnim Karibima, gdje živi njihov producent i osnivač, građevinski poduzetnik Zoran Milinković. Ondje imaju studio, snimaju pjesme i ondje su nastali njihovi spotovi za strano tržište.

Jolie je postala plavuša i odavno nije izgledala ovako dobro, a iza svega stoji nešto što će oduševiti njezine obožavatelje!

Albina pozirala u zagrljaju zgodnog dečka pa joj se ubrzo javio eurovizijski stručnjak i poručio što misli o tome