Kseniji Knežević iz grupe Hurricane preminula je baka dok je nastupala na Eurosongu, a njezinu pratećom vokalu Olgi Popović preminuo je otac.

Galerija


Članice srpske grupe Hurricane Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić bile su jedne od omiljenih izvođačica na ovogodišnjem Eurosongu u Rotterdamu, cijelo vrijeme odlično raspoložene i nasmijane, širile su pozitivnu energiju gdje god su se pojavile.

Vezani članci Hurricane Hurikankama karijera na vrhuncu, angažirane su za cijelo ljeto, a otkrivena je i basnoslovna cifra koju će zaraditi! Hurricane Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

No, nažalost, prije povratka kući u Srbiju, odmah nakon finala, Kseniju je dočekala tužna vijest o obiteljskom gubitku. Naime, saznala je da joj je preminula baka, a tužan događaj zbio se neposredno prije njezina nastupa u drugoj polufinalnoj večeri, saznaje tamošnji portal Objektiv. Njezina je obitelj odlučila da joj neće ništa govoriti uoči glavnog nastupa kako ju ne bi uznemirili.

"Ne bih ništa komentirao, stvarno. Prezadovoljan sam plasmanom, eto, to je sve što mogu reći", izjavio je kratko Ksenijin otac, popularni pjevač Nenad Knežević Knez.

No to nije jedina tužna vijest koja se odigrala tijekom Eurosonga. I njihovu pratećom vokalu i pjevačici Olgi Popović preminuo je otac.

Grupa Hurricane natjecanje je završila na 15. mjestu sa svojom pjesmom "Loco Loco", no osvojila je srca cijele Srbije, ali i Europe.

"Ljudi, hvala vam na neizmjernoj podršci, bezuvjetnoj ljubavi, nepresušnoj pozitivnoj energiji. Hvala što osjećate potrebu da stanete uz nas, što nam dajete vjetar u leđa, da nema vas, ništa od ovoga ne bi imalo smisla. Hvala na prilici da budemo spona balkanske krvi, da budemo jedno kao što smo oduvijek i bili. Za Srbiju, za Balkan", poručile su djevojke nakon povratka u Beograd.

Mlađi je od nje čak 10 godina, ali drži je kao kap vode na dlanu, pogotovo kad nosi ovako opasnu haljinu!

Supruga Ivana Rakitića pokazala dekolte do pupka, fotku je komentirao i naš nogometaš, pogledajte što joj je napisao!