Članice grupe Hurricane promovirale su važnost cijepljenja protiv koronavirusa u jednom trgovačkom centru u Beogradu gdje su bile najveće zvijezde.

Galerija Hurricane - 5 Hurricane - 3 Hurricane - 2 +24 Hurricane - 4

Atraktivne članice srpske grupe Hurricane, koje su ove godine Srbiju predstavljale na Eurosongu, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević pojavile su se na cijepljenju protiv koronavirusa kako bi promovirale njegovu važnost među svojim sugrađanima i potaknule ih na isto.

Vezani članci Hurricane - 4 Zgodne uraganke u usklađenim izdanjima preskočile jedan odjevni komad, znaju kako privući pažnju! Hurricane Pogledajte video kojim su zgodne uraganke poharale Lijepu Našu, prešišale su čak i mentalista koji je prestravio Maju Šuput!

Djevojke su izazvale prave euforiju na otvorenju novog mjesta za cijepljenje u jednom trgovačkom centru u Beogradu, a svi su se željeli fotografirati i popričati s njima. Sanja, Ivana i Ksenija već su se cijepile prije odlaska u Rotterdam gdje se održavao Eurosong i sve su podsjetile na njegovu važnost.

"Ponosne smo na našu zemlju. Kad smo bile u Rotterdamu, dosta nas je mladih pitalo kako se mogu cijepiti", izjavila je Ksenija za srpski N1.

"Sretne smo što smo imale priliku cijepiti u Srbiji. Svatko se bori protiv covida na neki svoj način, mi se borimo cijepljenjem. Nadam se da ćemo se vratiti u normalan život", dodala je Ivana, a Sanja zaključila da je cijepljenje jedan bitan korak pobjedi nad pandemijom. 

Grupa Hurricane je na ovogodišnjem Eurosongu bila jedna od najvećih atrakcija, a natjecanje su na kraju završile na 15. mjestu. 

Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook Kelly Brook +19 Kelly Brook

Slomio je mnoga srca otkrivši da je gay, a sada je odlučio progovoriti i o ženama koje je nekad ljubio pa ušutkao dežurne kritičare Ricky Martin - 1 Ricky Martin Ricky Martin +19 Ricky Martin - 4

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju