Članice grupe Hurricane promovirale su važnost cijepljenja protiv koronavirusa u jednom trgovačkom centru u Beogradu gdje su bile najveće zvijezde.

Galerija


Atraktivne članice srpske grupe Hurricane, koje su ove godine Srbiju predstavljale na Eurosongu, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević pojavile su se na cijepljenju protiv koronavirusa kako bi promovirale njegovu važnost među svojim sugrađanima i potaknule ih na isto.

Vezani članci Hurricane Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate Hurricane Obitelji djevojaka iz Hurricanea zadesile tužne vijesti dok su one pjevale na Eurosongu, a sve su im tajili do povratka kući

Djevojke su izazvale prave euforiju na otvorenju novog mjesta za cijepljenje u jednom trgovačkom centru u Beogradu, a svi su se željeli fotografirati i popričati s njima. Sanja, Ivana i Ksenija već su se cijepile prije odlaska u Rotterdam gdje se održavao Eurosong i sve su podsjetile na njegovu važnost.

"Ponosne smo na našu zemlju. Kad smo bile u Rotterdamu, dosta nas je mladih pitalo kako se mogu cijepiti", izjavila je Ksenija za srpski N1.

"Sretne smo što smo imale priliku cijepiti u Srbiji. Svatko se bori protiv covida na neki svoj način, mi se borimo cijepljenjem. Nadam se da ćemo se vratiti u normalan život", dodala je Ivana, a Sanja zaključila da je cijepljenje jedan bitan korak pobjedi nad pandemijom. 

Grupa Hurricane je na ovogodišnjem Eurosongu bila jedna od najvećih atrakcija, a natjecanje su na kraju završile na 15. mjestu. 

Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću

Slomio je mnoga srca otkrivši da je gay, a sada je odlučio progovoriti i o ženama koje je nekad ljubio pa ušutkao dežurne kritičare