Sanja Vučić iz benda Hurricane privukla je pozornost na Eurosongu nakon svoje izjave o Davidu Damianu na novinskoj konferenciji.

Galerija


Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić iz grupe Hurricane prvi put su progovorile o detaljima iz backstagea na Eurosongu nakon što je talijanski bend Maneskin odnio pobjedu. 

Vezani članci Hurricane Atraktivne hurikanke izazvale pravu euforiju na cijepljenju protiv koronavirusa, stigle su u opuštenim izdanjima Hurricane - 13 Atraktivna Sanja iz grupe Hurricane svaki dan mora početi terapijom, a sve je počelo prije dvije godine: "Bila sam jako nesretna"

Atraktivne Srpkinje gostovale su u emisiji "AmiG Show", u kojoj su se dotakle zanimljivih zbivanja. Ksenija se prisjetila kako su se odlučile čestitati pobjednicima, među kojima je i frontmen benda David Damiano, za kojeg se pisalo da se sviđa Sanji. 

"Rekla sam: 'Sanja, čovjek je pobijedio, idemo mu čestitati, hajde sad.' Sanja je govorila: 'Nemoj sad'", ispričala je pjevačica. 

Sanja je progovorila o svom odnosu prema Damianu o kojem se pričalo nakon njegove pobjede. "Ljudi moji, ja sam malo to na šaljiv način izjavila da je on meni simpatičan. Meni se svidjela pjesma. Saznala sam i da ima curu, meni je jako neugodno", rekla je. 

Inače, ranije je izvijestio srpski Blic, da je Sanja bila oduševljena Talijanom nakon nastupa njegova benda u polufinalu. Pjevačicu su tijekom jedne novinske konferencije pitali za odnos s Damianom i ona nije skrivala da joj se sviđa.

"On je prelijep muškarac. Da budem iskrena, sama sam. Divan je... Prestat ću govoriti. Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene šest godina", kroz smijeh je rekla za Wiwibloggs.

Namučila se pri izlasku iz auta zbog riskantne haljine, neki se pitaju ima li uopće donje rublje, a uočili su i još jednu sitnicu

Maja Šuput snimljena u rijetkom izlasku bez sinčića, zbog upečatljivog stajlinga bila je jedna od glavnih zvijezda događanja