Za pamćenje!

Naša glumica o trenutku kad samu sebe nije prepoznala: ''I danas kad vidim te fotke ne vjerujem da sam to ja!''

Katarina Baban Katarina Baban PR 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Katarina Baban - 3 Katarina Baban treća emisija TLZP - 1 Katarina Baban treća emisija TLZP - 2 Katarina Baban treća emisija TLZP - 3 Katarina Baban treća emisija TLZP - 1 Katarina Baban treća emisija TLZP - 4 Katarina Baban treća emisija TLZP - 6 Katarina Baban druga emisija TLZP - 2 Katarina Baban druga emisija TLZP - 1 +4 Katarina Baban prva emisija TLZP - 6 Galerija

Katarina Baban prisjetila se svojeg sudjelovanja u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u koji se ponovno vraća u All stars sezoni, a otkrila nam je i kako provodi vrijeme u lockdownu.

Naša poznata glumica i dizajnerica Katarina Baban ne krije koliko je je razveselio povratak u show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u novoj All stars sezoni.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Kad je doznala da se vraća u show, preplavila je svoj Instagram uspomenama iz pete sezone u kojoj joj je pobjeda izmakla za dlaku. U finalu je od bolje ocjene od nje dobila samo pobjednica Maja Bajamić, koja se također vratila u novoj sezoni, a Katarina je završila na visokom drugom mjestu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

"Kad je zazvonio telefon stvarno nisam mogla vjerovati! Baš sam 10-15 minuta prije nego što su me nazvali bila spominjala show i komentirala kako je bilo lijepo iskustvo i kako nam je bilo užasno zabavno", rekla nam je Katarina kojoj je najveći izazov u showu tada bilo pjevanje.

"Pjevanjem se nisam nikad profesionalno bavila. Kao klinka sam tu i tamo nešto pjevušila i išla na zborove, ali nikad nisam bila na profesionalnoj razini, kao neki drugi kandidati iz showa. Tako da mi je to bio jedan lijepi izazov i uz genijalne mentorice Husar i Tomčić sam stvarno imala prilike poraditi na svom glasu i otkriti neke stvari za koje nisam znala da mogu", priznala nam je glumica.

Od svojih transformacija iz protekle sezone posebno je istaknula Rihannu koja joj je, kako kaže, bila jako zabavna za oponašanje, no najviše joj je u sjećanju ostala transformacija u Jasona Derula.

"Maska bila vrh. Trajala je sto godina, doslovno su mi osam sati radili tu masku, ali dan danas kad vidim te fotke i taj nastup ne mogu vjerovati da sam to ja", kaže Katarina koja ni sama sebe nije prepoznala u ogledalu kada je maska bila gotova.

Svojom preobrazbom u tamnoputog pjevača impresionirala je i žiri.

"Pljunuti si Jason Derulo. Prekrasno izgledaš kao muškarac", komentirao je Mario Petreković nakon što je Katarina kao Derulo izvela pjesmu "Swalla".

"Opet sam se zaljubila. Možeš li nikada više u životu skinuti ovu masku", poručila joj je tada Nives Celzijus.

Katarini je ovaj nastup joj je ostao u posebnom sjećanju i jer je Derulo samo nekoliko mjeseci kasnije održao koncert u Zagrebu.

Katarina, osim što glumi, bavi se i dizajnom odjeće. 

"Tijekom ovog perioda smanjenih druženja i drugih poslovnih obaveza nastalo je nekoliko uspješnih i lijepih kolekcija", pohvalila se Katarina koja je sebi najbolja reklama za svoje kreacije jer ih nosi stalno.

Požalila nam se i da nije bilo lako izvoditi predstave pred smanjenom publikom.

Uz Katarinu, u All stars sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" gledamo još sedam najboljih kandidata iz prethodnih sezona. Voditeljske palice i ovoga puta preuzeo je uhodani dvojac iz prošle sezone, Frano Ridjan i Maja Šuput, a u žiriju će opet sjediti Igor Mešin, Indira Levak, Goran Navojec i Nives Celzijus.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene