Sličnost je nevjerojatna!

Katarina Baban i Ivana Mišerić pozirale u preslatkom društvu, a evo zašto su zbunile Slavka Sobina

Katarina Baban Katarina Baban PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban +0 Katarina Baban - 1 Galerija

Katarina Baban i Ivana Mišerić na Instagramu su objavile zajedničku fotografiju.

Glumica Katarina Baban objavila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj pozira s radijskom voditeljicom Ivanom Mišerić, a preslatko društvo pravi im i pas Dolly, čiji je vlasnik inače Mario Petreković.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

"Dvije sive i Dolly", napisala je Katarina uz fotografiju koja je nakratko zbunila Slavka Sobina jer je na prvi pogled pomislio da je to s njima njegov pas Mara.

"Gledam što Mara radi s vama", napisao je Slavko uz emotikone smajlića koji plaču od smijeha, a Katarina se složila da stvarno izgledaju isto.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

Katarinini pratitelji u komentarima su joj poručili da ona i Ivana izgledaju kao djevojčice i uputili su im brojne komplimente na račun izgleda.

"Predivne ste", "Curice", "Ajme, kako ste preslatki sve troje", "Najljepše žene", "Prelijepe, neki bi rekli sestre blizanke", zaključili su neki.

A izgleda da se neka nova stara prijateljstva obnavljaju. Naime, Katarinu i Ivanu gledat ćemo u sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" All stars izdanje koja je u pripremi, a u kojoj će se za sjajnu doze zabave pobrinuti oni koji su ostavili trag oduševljavajući publiku iz tjedna u tjedan svojim nevjerojatnim transformacijama. Osim njih gledat ćemo Marija Petrekovića, Sašu Lozara, Damira Kedžu, Dalibora Petka, Marija Rotha i Maju Bajamić. Oni će morati opet izvući svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i pripremiti se za ulazak u transformator i ''tuđe'' cipele.

Popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene