Urnebesno!

Ovaj video Jole i Halida koji se svađaju zbog Camille Cabello nasmijao je sve do suza, pogledajte o čemu je riječ!

Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 3 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 3 +0 Katarina Baban - 8 Galerija

Glumica Katarina Baban prisjetila se svog sudjelovanja u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i priznala da se veseli novoj sezoni showa.

Našu glumicu Katarinu Baban uskoro ćemo gledati u novim epizodama showa "Tvoje lice zvuči poznato", i to u posebnom All stars izdanju koje nam donosi novu i drugačiju dimenziju popularnog showa.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Da se veseli novim avanturama, Katarina je pokazala na svom Instagramu, gdje se prisjetila svoje sezone u kojoj je sudjelovala i do suza nasmijala svoje pratitelje.

"Sjećate se ove ludnice? E, ta ludnica počinje opet. Tvoje lice zvuči poznato All stars sezona! Pa da vidimo kakve ćemo scenarije smišljati ove godine i s kakvim likovima u glavnoj ulozi? Ako se ne sjećate, ovo je bio susret Jole, Halida i Camile Cabello. I dalje se smijem ko budala kad ovo vidim", priznala je Katarina uz objavljeni video, a u kojem su uz nju i pjevač Amel Ćurić i kolegica Ana Vilenica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

"Pa vi ste hit", "Jedva čekanje! I ovoga na ekranu i ovoga iza scene", "Ajme, sjećam se, top", "Kraljica najveća", "Znači, vrištim. Vrh!", "Ma neee, ovo je sve! Ja tebe obožavam", komentari su koje je dobila od pratitelja, koji jedva čekaju nove epizode.

Osim Katarine u novoj će se sezoni za sjajnu doze zabave pobrinuti oni koji su ostavili trag oduševljavajući publiku iz tjedna u tjedan svojim nevjerojatnim transformacijama - Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth i Maja Bajamić. Oni će morati opet izvući svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i pripremiti se za ulazak u transformator i ''tuđe'' cipele.

Popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene