Op op, seksi!

Šuput obukla najkraću haljinu koju je mogla, ali to nije sve! Finale je dočekala kako samo to ona zna

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 +0 Maja Šuput - 2 Galerija

U finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato" Maja Šuput zablistala je u ljubičastoj, blještavoj haljini na jedno rame koja je istaknula njezine istrenirane noge, ali osim što je haljina najkraća moguća, tu je i visoki prorez.

Maja Šuput je u svakoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" obarala s nogu kreacijama koje joj je odabirao modni stilist Marko Grubnić, a izuzetak nije ni finale. 

Voditeljica je zablistala u ljubičastoj, blještavoj haljini na jedno rame koja je istaknula njezine istrenirane noge asimetričnim prorezom koji je sezao prilično visoko na lijevoj nozi. Uz nju je obula zanimljive štikle, a kosa joj je raspuštena s blagim valovima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Šuput je sama priznala da je svoju prvu voditeljsku ulogu okončala sa stilom. "Naš finalni susret, naše završno putovanje kroz prostor i vrijeme", rekao je Frano Ridjan. 

"Nemo,j molim te, plakat ću", odgovorila mu je Maja. Frano je komentirao i njenu odjevnu kombinaciju. "Izgledaš prekrasno", pohvalio ju je. 

"Hvala ti, obukla sam najkraće što sam mogla", našalila se Šuput.

A prije same emisije, Šuput se na Instagramu osvrnula na ovu sezonu. 

''Jos jedan mega projekt i moj voditeljski prvijenac je došao polako kraju ... Puno je posla bilo, ali sam ga odradila s izuzetno puno veselja i bez stresa iako sam za svaku emisiju morala naučiti 65 stranica napamet, a zadnji put sam učila u školi. Večeras po posljednji put u ovoj sezoni idemo u grande finale, svakako najviše posla jer će biti i presvlačenja , biti će i pjevanja ( ne u transformaciji, biti ću zaista ja), čeka nas puno iznenađenja i proglašenje pobjednika sezone'', napisala je!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, voditeljica je u prošloj emisiji imala prigodnu blagdansku haljinu koja je privlačila puno pozornosti. 

Zbog volana koji su se isticali na kreaciji, haljina je podsjetila na božićno drvce što nije bilo slučajno nego je očito stilist Marko htio da sve bude u duhu blagdanske emisije.

Ni haljina prije te nije bila manje dojmljiva. Imala  je zanimljiv kroj i otkrivala joj je dio trbuha te leđa. Usto je bila plave boje i svjetlucava, a nije ostavila ravnodušnim ni njenog kolegu Franu Ridjana.

"Kakva kreacija, ponovno, ja se svaki put pored tebe osjećam kao da sam u svatovima, ovo je stvarno holivudsko izdanje", komentirao je Ridjan Majin izgled.

Inače, Šuput nije u showu oduzimala dah samo u haljinama. U trećoj emisiji se pojavila elegantnom, crnom odijelu i bijeloj košulji. Maja je tako pokazala kako joj i kombinacije s hlačama stoje kao salivene.

Za nepogrešiv stilski odabir zaslužan je njezin prijatelji i modni stilist Marko koji brine za svaki modni detalj i da sve izgleda apsolutno savršeno.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus - 2 Celebrity Ubojiti dekolte u prvom je planu: Mili izraz lica Nives Celzijus nije nimalo u skladu s onim što ima na sebi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene