ne mogu jedno bez drugog

Zakleti neženja uhvaćen u strastvenom trenutku s bivšom, već sedam godina prekidaju pa se ovako mire

Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) +1 Gerard Butler (Foto: Getty Images) Galerija

Gerard Butler i Morgan Brown snimljeni su kako se ljube na ulici u Malibuu nakon što su u kolovozu prošle godine zadnji put okončali svoju turbulentnu vezu.

Holivudski šarmer Gerard Butler (51) pomirio se s bivšom manekenkom Morgan Brown (50) s kojom je već sedam godina u nestabilnoj vezi.

Pogledaj i ovo Gerard Butler (Foto: Profimedia) Viđali ga i s drugim ženama Strastveni susret para koji se već sedam godina svađa i miri, no prema novim fotkama čini se da su u dobrom razdoblju!

Par koji je prvi put viđen zajedno 2014. godine, od tada je prekidao i mirio se nebrojeno puta, a sada su ih paparazzi ponovno ulovili u trenutku strasti.

Gerard i Morgan ljubili su se nasred ulica u Malibuu u nedjelju popodne, a fotke i video pomirenog para objavio je Daily Mail.

Zadnji put su zajedno viđeni u kolovozu prošle godine, nakon čega je izvor blizak glumcu potvrdio da su odlučili zauvijek okončati svoju vezu.

"Gerard se nije mogao do kraja skrasiti s Morgan i posvetiti se njihovoj vezi. Bolje je za njih da nastave kao prijatelji", kazao je tada izbor za US Weekly.

Glumac je nakon toga snimljen u Meksiku u društvu nepoznate djevojke i šuškalo se da je pronašao drugu, no čini se da nije uspio dugo izdržati bez Brown.

Butler, koji slovi kao zakleti neženja, prije Morgan ljubio je glumicu Madalinu Dianu Gheneu 2013. godine, no godinu kasnije priznao je kako nije uspio pronaći onu pravu djevojku za sebe. Povezivali su ga i s pjevačicom Ritom Orom i TV zvijezdom Brandi Glanville, no te veze nije potvrdio.

Butler je govorio kako mu je teško biti u vezi, pogotovo zbog posla kojim se baci i konstantne prisutnosti medija. "Nitko nije rekao da u životu moram imati samo jednu vezu. Možda mi je suđeno da budem s nekoliko djevojaka u kraćim vezama", zaključio je Gerard prije nekoliko godina u jednom intervjuu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene