Šarmantni glumac Gerard Butler i njegova djevojka Morgan Brown viđaju se već šest godina, no nekoliko su puta prekidali i mirili se.

Galerija


Zakleti neženja Gerard Butler ovaj je tjedan odlučio iskoristiti za rekreaciju, a tome u prilog ide lijepo vrijeme te ukidanje mjera zbog koronavirusa u SAD-u. Paparazzi su škotskog ljepotana uhvatili u vožnji biciklom, a društvo mu je radila djevojka Morgan Brown, koja je pokazala utrenirano tijelo.

Vezani članci Gerard Butler, Monica Brown Zakleti neženja uhvaćen u strastvenom trenutku s bivšom, već sedam godina prekidaju pa se ovako mire Gerard Butler Okorjeli neženja kratko nakon prekida duge veze uhvaćen u društvu misteriozne djevojke

Gerard i Morgan su imali slične zaštitne kacige, a za vožnju su se odjenuli sportski. Butler se tijekom karantene vidno zapustio što se frizure tiče, a pustio je i prosijedu bradu. Unatoč komentarima da nema više isklesano tijelo kao nekada, ovaj 50-godšnji Škot i dalje je tiha patnja milijuna žena diljem svijeta.

Šarmantni glumac i njegova djevojka viđaju se već šest godina, no nekoliko su puta prekidali i mirili se. Razlog njihovim prekidima navodno je činjenica da se Butler ne želi skrasiti, što strašno nervira bivšu manekenku. Unatoč svim problemima, i dalje su zajedno.

Najseksi zatvorenik gol marširao u prosvjedu, ponosno je pokazao isklesano i tetovirano tijelo