Glumac Gerard Butler trenutno odmara u Meksiku gdje su ga paparazzi fotografirali u društvu nepoznate djevojke samo tri mjeseca nakon prekida s bivšom.

Galerija


Glumca Gerarda Butlera prati reputacija vječnog neženje koju je potvrdio i kada je prekinuo dugogodišnju vezu s djevojkom Morgan Brown jer se navodno s njom nije želio skrasiti.

Vezani članci Tatjana Jurić i Ivan Zubak Godina ljubavnih brodoloma: Jurić raskinula zaruke, a Mišerić se iselila iz stana poznatog poduzetnika Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Prekidali su milijun puta iz jednog razloga, no na premijeri su se ponašali poput zaljubljenih tinejdžera

Nakon sedam godina turbulentne veze popraćene brojnim prekidima i mirenjima, par se u kolovozu ove godine odlučio zauvijek razići, a čini se da je Butler već pronašao drugu.

50-godišnji glumac trenutno odmara u luksuznom resortu Tulum u Meksiku gdje su ga paparazzi uhvatili u društvu misteriozne djevojke.

Butler na fotografijama ne nosi majicu, dok je ona u kupaćem kostimu, a iako nisu snimljeni u izmjenjivanju nježnosti, djeluju jako blisko pa se u stranim medijima već počelo šuškati o tome da glumac ima novu djevojku.

Je li zaista riječ o novoj vezi ili samo o prijateljstvu, pokazat će vrijeme, a do tada ćemo se prisjetiti glumčeve burne ljubavne prošlosti.

Prije Morgan, Butler je ljubio glumicu Madalinu Dianu Gheneu s kojom je bio u vezi od 2013. do 2014. godine te je nakon prekida s njom medijima priznao da još nije pronašao pravu za sebe.

Povezivali su ga i s pjevačicom Ritom Orom i TV zvijezdom Brandi Glanville, no te veze nije potvrdio.

A iako je proteklih sedam godina bio u vezi, tijekom jednog od brojnih prekida s bivšom uhvaćen je i kako ljubi nepoznatu brinetu.

Okorjeli neženja svjestan je svojeg neslavnog statusa kojeg je u prošlosti pokušavao i opravdati.

"Nitko nije rekao da u životu moram imati samo jednu vezu. Možda mi je suđeno da budem s nekoliko djevojaka u kraćim vezama", izjavio je Gerard prije nekoliko godina u jednom intervjuu.

Najtraženiji srpski glumac kod nas snimio novi film: Otkrio nam je zašto nema privatnog života i koji dio Hrvatske obožava