Gerard Butler i Morgan Brown poznati su po svojoj turbulentnoj vezi, a godinama su prekidali i mirili se. Ovoga puta zauvijek su se razišli.

Galerija


Holivudski šarmer Gerard Butler navodno se razišao od svoje dugogodišnje djevojke Morgan Brown. Par koji je inače poznat po brojnim prekidima i mirenjima posljednjih sedam godina odlučio je zaista prekinuti, a detalje o svemu ispričali su njima bliski izvori za US Weekly.

Vezani članci Gerard Butler i Morgan Brown Svađaju se i mire, no i dalje uživaju skupa: Djevojka šarmatnog glumca pokazala utrenirano tijelo Gerard Butler (Foto: Profimedia) Ne piju više ni kap alkohola: Nekad raskalašene zvijezde odlučile su se na novi, potpuno trijezan život

"Gerard se nije mogao do kraja skrasiti s Morgan i posvetiti se njihovoj vezi. Bolje je za njih da nastave kao prijatelji", istaknuo je izvor. Zakleti neženja i njegova dugogodišnja djevojka još su prije nekoliko tjedana viđeni zajedno u Los Angelesu, a nije se činilo da je prekid na vidiku.

Viđali su se sedam godina, no nekoliko su puta prekidali i mirili se. Razlog njihovim prekidima navodno je činjenica da se Butler ne želi skrasiti, što strašno nervira bivšu manekenku.

Prije Morgan Gerard je ljubio glumicu Madalinu Dianu Gheneu 2013. godine, no godinu kasnije priznao je kako nije uspio pronaći onu pravu djevojku za sebe. Povezivali su ga i s pjevačicom Ritom Orom i TV zvijezdom Brandi Glanville, no te veze nije potvrdio.

Butler je govorio kako mu je teško biti u vezi, pogotovo zbog posla kojim se baci i konstantne prisutnosti medija. "Nitko nije rekao da u životu moram imati samo jednu vezu. Možda mi je suđeno da budem s nekoliko djevojaka u kraćim vezama", zaključio je Gerard prije nekoliko godina u jednom intervjuu.

Neprepoznatljiva nakon što je izgubila 38 kilograma, no ponosna je na sebe: "Da, naporno sam radila da izgledam ovako"