Georgina Rodriguez objavila je fotku na kojoj uz Cristiana Ronalda pozira sa cijelom obitelji, a uživaju u talijanskom Portofinu.

Galerija


Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda predahnula je od seksi fotografija koje redovito objavljuje na društvenim mrežama i milijune obožavatelja baca u trans te je odlučila pokazati svoju obitelj. Na luksuznoj jahti na kojoj uživa sa zaručnikom u njegovim odmorima od nogometnih utakmica, Georgina Rodriguez pozirala je s čitavom obitelji.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina zasjenila Ronalda na dodjeli nagrada: Za sve je kriva seksi crvena haljina o kojoj baš svi pričaju! Cristiano Ronaldo i Geogrina Rodriguez s djecom Tko je Ivana_Rh čiji je komentar ispod Ronaldove božićne čestitke lajkalo preko tisuću ljudi?

Georgina i Cristiano s djecom uživaju na jahti u talijanskom Portofinu, a koliko su sretni, pokazuju i fotografije na kojima su svi nasmijani.

Ronaldovoj obitelji jahta je glavno odredište ovoga ljeta, a koriste je svakom prilikom za bijeg od obveza. Rodriguez svog zaručnika podržava na svakoj utakmici, a ako ne može biti u publici, javno se hvali kako s djecom navija dok se on znoji na terenu.

Mjesecima već kruže glasine da su se Ronaldo i njegova lijepa zaručnica potajno vjenčali, no slavni par sve je navode demantirao. U vezi su od 2016. godine i zajedno imaju kćer Alanu (2), a Georgina se brine i o njegovoj djeci koju su mu rodile surogat-majke.

Nina Badrić doslovno zablistala u haljini koja ne traži grudnjak, ali jamči da ćete biti u centru pažnje