Georgina Rodriguez pozirala je na luksuznoj jahti svog zaručnika te je oduševila svoje brojne pratitelje poziranjem u ljubičastom bikiniju.

Galerija


Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda zaista zna uživati u svim čarima ljeta, a svoje vjerne pratitelje redovito obavještava gdje je i što radi. Sudeći prema njezinim posljednjim objavama na Instagramu, Georgina i Cristiano još su jedan vikend proveli na svojoj luksuznoj jahti na obali Italije, a ona je u ljubičastom mini bikiniju ukrala svu pažnju.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina zasjenila Ronalda na dodjeli nagrada: Za sve je kriva seksi crvena haljina o kojoj baš svi pričaju! Cristiano Ronaldo i Geogrina Rodriguez s djecom Tko je Ivana_Rh čiji je komentar ispod Ronaldove božićne čestitke lajkalo preko tisuću ljudi?

Španjolska ljepotica pozirala je na rubu jahte te je u prvi plan izbacila svoje bujne grudi dok se sunčala. Stotine pratitelja komentirale su kako ima savršeno tijelo te su istaknuli da joj zavide što ljeto može provesti tako bezbrižno.

Nakon opuštanja na suncu Georgina je s Ronaldom uživala na romantičnom spoju, a sve je, naravno, objavila na društvenim mrežama te je pozirala u svilenoj haljinici s dubokim dekolteom.

Georgina i Cristiano u pauzama od obveza redovito plove na luksuznoj jahti sa svojom obitelji, a nerijetko im se pridruže i prijatelji.

Mjesecima već kruže glasine da su se Ronaldo i njegova lijepa zaručnica potajno vjenčali, no slavni par sve je navode demantirao. U vezi su od 2016. godine i zajedno imaju kćer Alanu (2), a Georgina se brine i o njegovoj djeci koju su mu rodile surogat-majke.

Boris Rogoznica progovorio o intimnim porukama pa se ispričao Doris i obitelji: "Popustio sam muškim hormonima"