Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo već neko vrijeme odmaraju na luksuznoj jahti s djecom i prijateljima.

Galerija


Manekenka Georgina Rodriguez (26) i nogometaš Cristiano Ronaldo (35) nastavljaju uživati na luksuznoj jahti, samo su promijenili odredište. 

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina objavila fotografiju koju nije odolio komentirati ni njezin Ronaldo, na svoj način rekao što misli Georgina Rodriguez - 4 Ronaldova Georgina na reviju je stigla samo u baloneru, pogledajte zašto su svi pogledi opet bili upereni samo u nju

Dok su ranije bili u talijanskom odmaralištu Portofino, zaručeni par sada ljetuje na obali Monaka. S Georginom i Cristianom su na jahti i prijatelji te djeca, a on je većinu vremena posvećen treniranju, pa vozi bicikl, diže utege i radi zgibove kako bi bi njegov isklesani torzo ostao savršen.

Ipak, nogometaš nalazi vremena i za svoju mlađahnu djevojku i sunčanje. Ronaldo je uhvaćen kako pokušava dobiti još osunčaniji ten, a Georgina je došla do njega na koji trenutak. Pritom se vidi kako izgleda u svom prirodnom stanju bez šminke i filtera koje koristi dok objavljuje brojne fotografije na Instagramu.

U crnom bikiniju čiji su donji dio tangice izgledala je odlično kao i na svojim objavama, a lice joj je bilo malo bljeđe. Pri hodanju na ljestvama jahte Georgini se nazirala trunčica celulita, no koja žena ne vodi bitku s time. 

Nevjerojatno je koliko sliči majci: Prekrasna kći Ene Begović obilježila 20. godišnjicu njene smrti emotivnom objavom