George Clooney je ispričao kako njegov sin ima astmu te ne želi ništa prepustiti slučaju jer nije siguran kako bi se koronavirus odrazio na njegovo zdravstveno stanje.

Galerija


Holivudski glumac George Clooney otkrio je kako je jedva napustio svoju kuću od ožujka ove godine jer je zabrinut zbog pandemije koronavirusa, pošto ima asmatičnog sina. 59-godišnji glumac kaže kako je zahvalan što on i 42-godišnja supruga Amal imaju prostora na pretek u svojoj vili u Los Angelesu jer je jedva napustio imanje u posljednjih nekoliko mjeseci.

Vezani članci George i Amal Clooney Nekad najpoželjniji neženja otkrio nepoznate detalje o prosidbi svoje lijepe supruge, nije baš sve prošlo kako je očekivao George i Amal Clooney Vjerovalo se da je Clooney veliki prijatelj Harryja i Meghan, ali sad je on sam otkrio pravu istinu

Par ima blizance Alexandera i Ellu (3), a njihov sin ima astmu. Clooney kaže kako nije siguran bi li njihov sin imao dugoročne posljedice na svoje zdravstveno stanje ako bi se zarazio koronavirusom te ne želi ništa prepustiti slučaju. "Ova godina svima je bila bezvezna. Počela je loše i sve dosad je bila jednako loša. Ipak, ja imam sreće. Imam uspješnu karijeru i vilu s prostorom na pretek. Imamo mjesta u vili i oko nje", ispričao je holivudski šarmer u intervjuu za Observer.

Dodao je kako želi zaštititi svoju djecu, ali im jednako tako dati priliku da sami naprave pogrešku, no ova godina je iznimka u svemu.

George i Amal vjenčali su se 2014. godine u Veneciji, a blizance su dobili 2017. godine.

Najotmjenija princeza Europe šokirala drastičnom promjenom imidža, više ne izgleda ovako