George Clooney otkrio je dosad nepoznate detalje iz svog privatnog života, iz braka sa suprugom Amal i životu s njihovim blizancima.

Galerija


Holivudski glumac George Clooney godinama je nosio laskavi nadimak najpoželjnijeg neženje, ali to je jednog dana promijenila uspješna odvjetnica Amal Clooney koju je odveo pred oltar i s kojom danas vodi sretan i ispunjen obiteljski život kakav prije nije mogao ni zamisliti.

Vezani članci George i Amal Clooney Spašavaju englesko kazalište i osvajaju simpatije, a njihovi američki susjedi ih preziru George i Amal Clooney - 2 Holivudski supružnici postali susjedi iz pakla: Nitko se ne raduje što stanuju u njihovom kvartu

Priznao je to 59-godišnji glumac u intervjuu za magazin GQ koji ga je proglasio muškarcem godine i kojem je otkrio detalje svog privatnog života što je inače prava rijetkost. Izjavio je kako je bio uvjeren da se nikada neće htjeti oženiti ili imati djecu sve dok nije upoznao 42-godišnju Amal s kojom je u braku od 2014. godine i s kojom ima 3-godišnje blizance Ellu i Alexa.

"36 godina sam živio kao tip koji bi kada bi neko dijete zaplakalo pomišljao "za****** li me netko". A sada sam čovjek koji ima djecu, razumijete? Govorio sam da se nikada neću ženiti, imati djecu, da imam sjajne prijatelje i posao, da mi je život ispunjen i da mi dobro ide. Ali nisam znao koliko mi nepotpun sve dok nisam upoznao Amal. Onda se sve promijenilo. I shvatio koliku sam prazninu oko sebe imao. Nikad prije nisam bio u poziciji da mi je nečiji život beskrajno važniji od moga. A onda se sve zaustavi zbog dvije osobe koje su malene i koje treba nahraniti", priznao je George.

U intervjuu se osvrnuo i na glumačku karijeru u kojoj se nizao uspjeh za uspjehom, iako mu kritika nekad nije bila sklona.

"Jedini način da s nekim razgovarate o stvarima je da sami sebe uključite u to. Kad recimo netko kaže da je "Batman & Robin" užasan film, ja kažem da sam ja bio užasan u njemu. Jer stvarno jesam", objasnio je.

S godinama radi sve više iza kamere jer ne želi da mu vlastite godine presude o odlasku iz filmske industrije koju toliko obožava.

"Volim ovaj posao. Ali istovremeno ne želim se sa 60 godina brinuti o tome što neki kasting direktor, mladi producent ili izvršni direktor studija misli o meni. Želim biti uključen, a režiranje je kao slikanje. Pisanje je poput pisanja, a ovdje su sve boje", zaključio je George od kojeg očito još puno toga možemo očekivati.

William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom?