George Clooney vodio je sina Alexandera na pregled oftalmologu, a svi su se raspisali kako dječak neodoljivo podsjeća na majku Amal.

Galerija


Holivudskog glumca Georgea Clooneyja paparazzi su uhvatili dok je sina Alexandera vodio oftalmologu u Los Angelesu. Glumac se rijetko s djecom pojavljuje u javnosti i pokušava ih čuvati daleko od očiju medija, no ponekad ga ipak uhvate u šetnji s obitelji. 

Vezani članci George i Amal Clooney Vjerovalo se da je Clooney veliki prijatelj Harryja i Meghan, ali sad je on sam otkrio pravu istinu George i Amal Clooney Spašavaju englesko kazalište i osvajaju simpatije, a njihovi američki susjedi ih preziru

59-godišnji Clooney lice je prekrio maramom, a nježno je držao sinčića dok su išli prema doktoru. Mediji su se raspisali kako Alexander neodoljivo podsjeća na svoju majku Amal Clooney. Glumac s Amal ima i kćer Ellu. 

No strani mediji posljednjih tjedana raspisali su se i o tome da par Clooney ima velikih problema te da čak ne spavaju više u istom krevetu. Problemi su nastali zbog karantene te činjenice da je par provodio više vremena zajedno od onoga na što su dosad navikli.

"Amal jako voli kontrolirati Georgea, a naljuti se ako joj se svaki put ne javi na telefon te odmah počne histerizirati", ispričali su prijatelji para za medije. Dodali su kako su njihove svađe postale sve brutalnije, a svi nagađaju kako će uskoro objaviti kraj braka.

George i Amal Clooney u braku su pet godina, a šestu godišnjicu proslavit će u rujnu ove godine. Kako bi ugasili glasine, George je u intervjuima govorio da se sjajno slaže sa suprugom, a smatra da su savršen par. Ipak, brojni mediji počeli su nagađati kako bi par uskoro mogao predati papire za razvod, koji bi ih mogao stajati vrtoglavih 500 milijuna dolara.

Pogledajte kako izgleda luksuzni stan posrnulog glumca koji je u teškim problemima, prodaje pogled o kojem većina može samo sanjati