sakrio se iza marame

Dok svi šuškaju da se moćni par rastaje, ovog šarmera uhvatili su u rijetkom izlasku sa sinom u javnost

George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) +0 George Clooney (Foto: Getty Images) Galerija

George Clooney vodio je sina Alexandera na pregled oftalmologu, a svi su se raspisali kako dječak neodoljivo podsjeća na majku Amal.

Holivudskog glumca Georgea Clooneyja paparazzi su uhvatili dok je sina Alexandera vodio oftalmologu u Los Angelesu. Glumac se rijetko s djecom pojavljuje u javnosti i pokušava ih čuvati daleko od očiju medija, no ponekad ga ipak uhvate u šetnji s obitelji. 

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

59-godišnji Clooney lice je prekrio maramom, a nježno je držao sinčića dok su išli prema doktoru. Mediji su se raspisali kako Alexander neodoljivo podsjeća na svoju majku Amal Clooney. Glumac s Amal ima i kćer Ellu. 

No strani mediji posljednjih tjedana raspisali su se i o tome da par Clooney ima velikih problema te da čak ne spavaju više u istom krevetu. Problemi su nastali zbog karantene te činjenice da je par provodio više vremena zajedno od onoga na što su dosad navikli.

"Amal jako voli kontrolirati Georgea, a naljuti se ako joj se svaki put ne javi na telefon te odmah počne histerizirati", ispričali su prijatelji para za medije. Dodali su kako su njihove svađe postale sve brutalnije, a svi nagađaju kako će uskoro objaviti kraj braka.

George i Amal Clooney u braku su pet godina, a šestu godišnjicu proslavit će u rujnu ove godine. Kako bi ugasili glasine, George je u intervjuima govorio da se sjajno slaže sa suprugom, a smatra da su savršen par. Ipak, brojni mediji počeli su nagađati kako bi par uskoro mogao predati papire za razvod, koji bi ih mogao stajati vrtoglavih 500 milijuna dolara.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene