George i Amal Clooney donirali su novčana sredstva kazalištu u Berkshireu.

Galerija


Iako su odabrali živjeti na velebnom imanju u Los Angelesu, George i Amal Clooney nisu zaboravili na engleski Berkshire u kojem imaju vilu vrijednu 12 milijuna funti. 

Vezani članci George i Amal Clooney Nekad najpoželjniji neženja otkrio nepoznate detalje o prosidbi svoje lijepe supruge, nije baš sve prošlo kako je očekivao George i Amal Clooney Vjerovalo se da je Clooney veliki prijatelj Harryja i Meghan, ali sad je on sam otkrio pravu istinu

Naime, supružnici su pomogli lokalnom kazalištu koje je zatvoreno zbog pandemije koronavirusa. Zahvaljujući donaciji Georgea i Amal kazalište The Mill at Sonning, koje je zbog financija trebalo biti trajno zatvoreno, krenut će s novim predstavama 30. listopada, piše Daily Mail

"Od srpnja, kada je proslavilo svoj 38. rođendan, jedino je mogao raditi restoran koji je u sastavu teatra i to s ograničenim brojem stolova. No zahvaljujući prikupljanju sredstava i donacijama holivudske zvijezde Georgea Clooneyja i njegove supruge Amal, koji su naši bliski susjedi i redoviti posjetitelji, sada će kazalište preživjeti ovu krizu", ispričao je glasnogovornik The Mill at Sonning. 

Inače, američki mediji su nedavno pisali o supružnicima Clooney kako uzrujavaju susjede u Los Angelesu. Na njihovom golemom imanju traju već godinu dana građevinski radovi i trebali bi još šest mjeseci. Zbog toga su dobili nadimak susjedi iz pakla jer buka uzrujava stanovnike četvrti Studio City. 

Manekenka netragom nestala prije godinu dana, sada su je pronašli kako dezorijentirano luta bosa i polugola