George Clooney otkrio je nepoznate detalje o prosidbi svoje supruge Amal Clooney, kojoj je, kako se čini, trebalo neko vrijeme da prihvati njegovu ponudu.

Galerija George i Amal Clooney George i Amal Clooney George i Amal Clooney +4 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia)

Bivši najpoželjniji neženja na svijetu i holivudska zvijezda George Clooney priznao je kako je njegov život postao nepovratno bolji od onoga trenutka kada je upoznao svoju suprugu Amal Clooney.

Vezani članci George i Amal Clooney - 2 Godinama je bio na glasu kao zavodnik i zakleti neženja, a sad je objasnio zašto je tako kasno odlučio postati otac George i Amal Clooney Omiljeni šarmer se pohvalio novim vještinama i otkrio što ne smije raditi da mu supruga ne poludi

Danas 59-godišnji glumac unatoč tome što je imao uspješnu karijeru dužu od dva desetljeća kada je upoznao Amal, tvrdi da je susret s njome promijenio njegovu čitavu perspektivu.

"Nema sumnje da mi je Amal u životu sve promijenila. Sve u vezi s njom postalo je beskrajno važnije od mene. A tada smo dobili i dvije malene osobe. To me jako ispunjava i postao sam nešto čemu se uopće nisam nadao", priznao je.

Nakon što je s godinama razvio reputaciju jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, njegova odluka o vjenčanju iznenadile je mnoge koji se nisu kretali u njegovu bliskom krugu prijatelja. No on priznaje da je Amal trebalo nekoliko minuta prije nego što je prihvatila njegovu bračnu ponudu, što je pak njega iznenadilo.

"Nikada nismo razgovarali o braku dok smo bili u vezi. Pitao sam je to iz vedra neba i dugo joj trebalo da kaže da. Bio sam na koljenima otprilike dvadesetak minuta, već sam joj rekao da će mi kuk iskočiti", otkrio je glumac.

George i Amal vjenčali se u povijesnoj venecijanskoj palači u Italiji Ca' Farsetti u rujnu 2014. godine, samo pet mjeseci nakon zaruka.

Frano Lasić u 67. godini dobio dijete s 32 godine mlađom suprugom Milenom: "Ponosni smo i sretni" Frano i Milena Lasić Milena Lasić Milena Lasić +6 Milena Lasić

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju