George i Amal Clooney imaju velike radove na svom posjedu u Los Angelesu koje traju godinu dana i još će potrajati najmanje šest mjeseci.

Galerija


George i Amal Clooney konačno su donijeli odluku gdje će živjeti s djecom, a to je neke ljude posebno uzrujalo.

Vezani članci George i Amal Clooney Vjerovalo se da je Clooney veliki prijatelj Harryja i Meghan, ali sad je on sam otkrio pravu istinu George i Amal Clooney Spašavaju englesko kazalište i osvajaju simpatije, a njihovi američki susjedi ih preziru

Naime, kako piše The Sun, supružnici su odabrali svoju vilu u Los Angelesu umjesto imanja u engleskom Berkshieru za odgoj trogodišnjih blizanaca Alexandera i Elle. George i Amal imaju veliki posjed u četvrti Studio City na kojemu traju građevinski radovi već godinu dana te bi trebali još barem šest mjeseci. 

Par je isplanirao izgradnju čak tri objekta pokraj njihove vile, a među njima je i kućica za igru za djecu čija je cijena oko 780.000 kuna. Susjedi su bijesni jer ne mogu više podnijeti buku po cijele dane, pogotovo sada kada puno njih radi od kuće zbog pandemije koronavirusa. 

"Uznemireni smo zbog buke, puno kamiona dolazi rano ujutro. Radnici i vozači kamiona se parkiraju po cijeloj ulici i ispred domova drugih ljudi, pa je i to postalo već iritantno. Ranije je bilo i gore jer je tu stalno bio kamion mješalica za beton i proizvodio mnogo buke. Ljudi nisu sretni zbog ove situacije i raduju se kada će projekt konačno biti završen", ispričao je susjed za The Sun. 

Supruga prezgodnog glumca ne mari za izgled i kritike ju ne diraju: Već je 24 godine u braku s 13 godina mlađim ljepotanom