Doria Ragland jedina je iz bliže obitelji Meghan Markle koja dosad nije komentirala intervju s Oprom Winfrey. Meghanin otac Thomas Markle i polusestra Samantha Markle imali su žestoke reakcije.

Galerija


Doria Ragland prvi put se pojavila u javnosti nakon što je njezina kći Meghan Markle (39) s mužem, princem Harryjem (36) dala intervju Opri Winfrey početkom ožujka. 

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan jedini nisu htjeli javno čestitati godišnjicu Williamu i Kate, morali su to učiniti na svoj način? Meghan Markle i princ Harry Zbog stava prema Harryju i Meghan dobio je i prijetnje smrću, a sad se zna kako kraljevska obitelj gleda na njegovo ponašanje

64-godišnja bivša socijalna radnica, koja se bavi jogom, viđena je pri izlasku iz svoje kuće u Los Angelesu. Doria se uputila u šetnju sa psima nakon što su električari obavili radove u njezinu domu. 

Meghanina majka razgovarala je na mobitel, a kao i uvijek, bila je u opuštenom izdanju. Nosila je traperice i dugu crnu jaknu te je imala dioptrijske naočale. 

Doria je jedina koja nije komentirala intervju svoje kćeri i princa Harryja koji je izazvao buru u javnosti. Poznata je po tome da cijeni svoju privatnosti i ne želi komunicirati s medijima, za razliku od svoga bivšeg supruga i Meghanina oca Thomasa Marklea.

"Svi mi griješimo, ali ja barem nikada nisam igrao biljar bez odjeće ili se oblačio u Hitlera kao što je Harry to radio", izjavio je Thomas bez dlake na jeziku u programu emisije "Good Morning Britain", odakle se javio videom iz svog američkog doma.

Izjavio je i kako se već sto puta ispričao zbog skandala s Meghaninim i Harryjevim fotografijama koje je odlučio prodati paparazzima prije njihova kraljevskog vjenčanja 2018. godine i da ih je pozvao da mu dođu u posjetu, s obzirom na to da sada žive samo 70 kilometara dalje od njega. Thomas je i negirao Meghanine tvrdnje da je britanska kraljevska obitelj rasistički nastrojena i nazvao to običnim sra*em i time se zapravo priklonio kraljevskoj obitelji.

"Mislim da britanska kraljevska obitelj nije rasistička. Ne mislim da su Britanci rasisti, Los Angeles i Kalifornija jest, ali Velika Britanija nije", zaključio je.

Meghanina polusestra Samantha Markle također se oglasila i optužila ju je da laže. "Ne znam kako može reći da ju ne poznajem i da je bila jedino dijete. Imamo fotografije snimane tijekom cijelog života. Pa kako me onda ne poznaje?" izjavila je Samantha u videojavljanju za Inside Edition i pritom pokazala svoje i Meghanine fotografije, od kojih je posljednja snimljena 2008. godine.

Bio je zavodnik koji je osvajao lijepe i uspješne žene, a onda je naglo nestao iz javnosti pa šokirao transformacijom

Obožavatelji uvjereni da znaju koje će ime Maja Šuput dati svome sinu, i to zbog jednog detalja