Kate Middleton razočarana je i povrijeđena nakon intervjua Meghan Markle i princa Harryja, tvrdi stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl.

Galerija


Vojvotkinja i buduća kraljica Kate Middleton smatra da je ono što je Meghan Markle u intervjuu s Oprom Winfrey izjavila o njoj zastrašujuće, tvrdi stručnjakinja i autorica knjiga o kraljevskoj obitelj Katie Nicholl.

Vezani članci Princ William i Kate Middleton Kate Middleton raduje se samo jednoj osobi u ovim trenucima, a istodobno pokušava utješiti princa Williama Princ William i Kate Middleton Iskreni ili dobri glumci? Pogledajte kako se Kate i William ponašaju dok svi još pričaju o intervjuu koji je uzdrmao kraljevsku obitelj

Naime, Meghan je pred cijelim svijetom rekla da ju je Kate rasplakala u svađi zbog haljina koje su nosile djevojčice s cvijećem na kraljevskom vjenčanju 2018. godine i time opovrgnula napise da je ona bila ta koja je rasplaka Kate, kako su britanski mediji pisali tada.

Katie je podsjetila kako dosad nismo čuli da bi se 38-godišnja vojvotkinja tako ponašala pred drugima, da bi pokazala svoje slabosti i da ona zapravo vrlo pažljivo tretira sve oko sebe.

"Kate nikada nije željela da se u medijima pojave vijesti o svađi nje i Meghan, tako da ova priča nije nimalo jednostavna. Koliko znam, postoji nekoliko verzija priča o malenim djeverušama, a ne samo ona koju je Meghan ispričala pred kamerama znajući da joj Kate neće odgovoriti na to. Kate je smatrala da je to sve riješeno i stvar prošlosti, pa joj je ponovno iznošenje te priče u javnost zastrašujuće", objasnila je Katie.

Dodala je i da je Kate to sve jako rastužilo, razočaralo i povrijedilo te da je iza nje nekoliko baš teških dana i unatoč tome se pojavila u javnosti s princem Williamom da bi obavili svoje službene dužnosti.

"Ljudi su primijetili da je loše volje i neraspoložena. No iza zatvorenih vrata bila je doista tužna i razočarana. I ona i William osjećaju se iznevjereno, očito je da još vole Harryja i Meghan, ali ovaj intervju sve je poremetio", komentirala je stručnjakinja.

Stigao hladan odgovor iz palače nakon što je Harry prijateljici otkrio detalje njihova razgovora, jasno mu poručili što misle

Harry konačno razgovarao s Williamom i Charlesom, ali možda bolje da nije, detalje je otkrila njegova bliska prijateljica