objavio i neviđene fotke

Redatelj koji je surađivao s Meghan ispričao kakva je bila na setu: "Obično ne govorim o ljudima s kojima sam radio"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Derek Ursacki osjećao se prisiljenim progovoriti o svom vremenu s Meghan Markle na setu serije "Suits" kako bi je podržao u ovim trenucima.

Derek Ursacki, asistent redatelja serije "Suits" u kojoj je Meghan Markle igrala jednu od glavnih uloga, progovorio je o glumici i objavio dosad neviđene fotografije. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

"Obično ne govorim puno ili objavljujem o ljudima s kojima sam radio, ali osjetio sam se prisiljenim to učiniti sada kako bih podržao Meghan Markle. Proveo sam pet godina radeći s Meghan na seriji 'Suits' kao asistent redatelja, baveći se uglavnom glumačkom postavom. Uvijek je bio užitak raditi s njom i uvijek je bila draga, golema srca, opuštena osoba, skromna čak i nakon slave serije i kada je njezina popularnost narasla, tako puna života, davala je mnogo od sebe, bila puna podrške i duhovita. Intervju u nedjelju navečer slomio mi je srce jer je govorila o tako lošim stvarima zbog kojih nije htjela više živjeti", napisao je Derek. 

"Mediji su bili tako nemilosrdni prema njoj, napadali je s toliko negativnih priča, a da nisu znali kroz što zaista prolazi. Dok ne prođe kilometar u nečijim cipelama, nitko ne bi smio osuđivati ili davati negativne komentare o bilo kome i nitko ne bi trebao živjeti pod stalnim napadima i strahom za svoju sigurnost. U svom srcu znam da se Meg nije promijenila i još je slatka osoba s kojom sam radio tih pet godina. Želim joj sve najbolje i zahvaljujem joj za mnoge odlične uspomene koje imam i blagoslovljen sam njima", dodao je Ursacki. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗗𝗲𝗿𝗲𝗸 𝗨𝗿𝘀𝗮𝗰𝗸𝗶 (@derekursacki)

Njegova je objava naišla na veliku podršku. "Jako dobro rečeno", "Lijepo je vidjeti ove fotografije. Uvijek sam imao odličnu interakciju s njom. Nekoliko zagrljaja i smijanja", "Ponosna na tebe što si progovorio", "Meghan zaslužuje puno bolje. Tako mi je drago vidjeti da je ljudi brane", komentirali su Derekovi pratitelji. 

Inače, Markle je napustila hit-seriju "Suits" i glumačku karijeru zbog princa Harryja i kraljevske obitelji. Nakon intervjua nje i Harryja s Oprom Winfrey bilo je dosta napada na Meghan da je vješto odglumila sve i da laže. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) +3 Petra Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Poznata Splićanka u 40. godini čeka drugo dijete, i ovu je trudnoću tajila dok uživa u idili seoskog života

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene