Saga se nastavlja!

Oglasio se i otac Meghan Markle, slikovitim rječnikom dao je do znanja što misli o Meghaninom istupu i na čiju je stranu stao!

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) +0 Thomas Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Thomas Markle oglasio se nakon intervjua svoje kćeri Megan i princa Harryja i otvoreno cijelom svijetu rekao što misli i njihovim riječima i ponašanju.

Otac Meghan Markle, 76-godišnji Thomas Markle oglasio se putem medija nakon intervjua svoje kćeri i njezinog supruga princa Harryja s Oprah Winfrey i to tako da je negirao njezinu tvrdnju da ju je izdao, a Harryja prozvao nepristojnim i prostim čovjekom.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

"Svi mi griješimo, ali ja barem nikada nisam igrao biljar bez odjeće ili se oblačio u Hitleru kao što je Harry to radio", izjavio je Thomas bez dlake na jeziku u programu emisije "Good Morning Britain" odakle se javio videom iz svog američkog doma.

Izjavio je i kako se već sto puta ispričao zbog skandala s Meghaninim i Harryjevim fotografijama koje je odlučio prodati paparazzima prije njihova kraljevskog vjenčanja 2018. godine i da ih je pozvao da mu dođu u posjetu, obzirom da sada žive samo 70 kilometara dalje od njega. Thomas je i negirao Meghanine tvrdnje da je britanska kraljevska obitelj rasistički nastrojena i nazvao to običnim sr**** i time se zapravo priklonio kraljevskoj obitelji.

"Mislim da britanska kraljevska obitelj nije rasistička. Ne mislim da su Britanci rasisti, Los Angeles i Kalifornija jest, ali Velika Britanija nije", zaključio je.

Thomas kaže da ne može vjerovati da je Meghan pred kamerama izjavila da nikada ne bi povrijedila sina Archieja kao što je vlastiti otac povrijedio nju i izdao ju. Smatra da je i ona izdala njega nakon što je prije tri godine završio na operaciji srca.

"Zaključak je da me nije izgubila, a rekla je da je. Uvijek sam bio tu za nju, sada sam tu za nju ako ona to želi", izjavio je Thomas, a opisao je i posljednji telefonski razgovor s Harryjem.

"Harry mi je rekao da mi se ništa ne bi dogodilo da sam ga poslušao. Rekao mi je to da kada sam ležao u bolničkom krevetu nakon operacije, i to je bilo nekako podmuklo od njega pa sam mu poklopio", prisjetio se Thomas.

Ovo medijsko obraćanje odlučio je iskoristiti i za da pokuša potaknuti Meghan da mu se javi.

"Želim ovo ponovno reći. Žao mi je zbog onoga što sam učinio, ali bilo je to prije nekoliko godina i pokušao sam joj se iskupiti zbog toga. Sada je od mene udaljena samo 70 kilometara. Nikada je nisam prestao voljeti, i iako se ne slažem sa svim stvarima koje moja djeca rade uvijek ću ih voljeti", zaključio je.

I dok su i Meghanin otac i njezina polusestra Samantha oglasili nakon intervjua desetljeća, iz Buckinghamske palače zasad se još nitko nije oglasio po tom pitanju. Tek su Kate Middleton i Camilla Bowles snimljene pri izlasku i to smrknutnih i ozbiljnih izraza lica koji dovoljno govore što misle o Meghaninu i Harryjevu potezu.

Daily Mail prenosi da je palača ostala zaprepaštena intervjuom, te da su prinčevi Charles i William razgovarali iza zatvorenih vrata kako reagirati na niz optužbi iznesenih protiv njih u dvosatnom intervjuu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene