Kraljevsku je obitelj naljutilo to što je princ Harry sa svojom prijateljicom i novinarkom Gayle King podijelio detalje njihova privatnog razgovora.

Galerija


Izbio je novi rat u kraljevskoj obitelji nakon što je otkriveno da su princ Harry i Meghan Markle svojoj prijateljici i novinarki Gayle King povjerili detalje privatnih obiteljskih razgovora, a ona dio podijelila s cijelim svijetom.

Vezani članci Scena iz filma \ Šokantne scene iz novog filma o Meghan i Harryju zgrozile su Veliku Britaniju: "Ovo je bolesno, dno dna" Arthur Chatto Tko je zgodni rođak koji je uspio zasjeniti prinčeve Harryja i Williama, a o njemu svi pričaju zbog najnovijeg poteza kojim je nadmašio samog sebe?

Gayle je u jednoj televizijskoj emisiji izjavila da je princ Harry konačno razgovarao s ocem Charlesom i bratom Williamom nakon bombastičnog intervjua s Oprom Winfrey, ali da ti razgovori nisu bili nimalo produktivni. Uz to je dodala i kako je Meghan bila jako tužna jer nikome iz kraljevske obitelji nije palo napamet nazvati je. Sve to naišlo je na ledenu reakciju iz Buckinghamske palače.

"Niti jedno od domaćinstava, niti Kraljica, niti princ od Walesa, niti vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea neće komentirati privatne razgovore koje vode", izjavio je za Daily Mail visoki izvor iz palače.

Naime, oni su to shvatili kao ozbiljnu izdaju povjerenja i neuspjeh pokušaja obnove njihovih međusobnih odnosa.

Odnosi između kraljevske obitelji narušeni su već godinu dana, otkako su Harry i Meghan odlučili napustiti svoje službene dužnosti, a sve je dodatno pogoršao intervju s Oprom u kojemu su iznesni neki šokantni detalji. Između ostalog Meghan ih je optužila za rasizam, otkrila detalje sukoba s Kate Middleton i svoje namjere da si oduzme život, a Harry je izjavio da se osjećao kao u zatvoru.

Kraljica Elizabeta nakon toga se očitovala službenom izjavom u kojoj je rekla da se osjeća jako zabrinuto zbog svega, dok je William pred novinarima izjavio da oni nikako nisu rasistička obitelj i da će razgovarati s bratom, što, čini se, nije prošlo u najboljem redu.

Harry konačno razgovarao s Williamom i Charlesom, ali možda bolje da nije, detalje je otkrila njegova bliska prijateljica

Zbog ove fotke Nives stižu upiti je li joj plan srušiti internet, a jedno je sigurno - nadmašila je samu sebe