"Nalet vrućine", napisala je Christina Aguilera uz fotografiju na kojoj pozira uz bazen, a na račun koje je prikupila stotine komplimenata vjernih obožavatelja.

Galerija


Pjevačica Christina Aguilera nema problema s privlačenjem pažnje na društvenim mrežama, a slavna glazbenica obožavatelje je ostavila bez daha i ovoga puta. Pozirala je u pripijenoj crvnoj haljinici protekloga vikenda ne bi li se zaštitila od velikih vrućina koje su pogodile Los Angeles posljednjih dana.

Vezani članci Christina Aguilera (Foto. Instagram) Slavna pjevačica pohvalila se savršenom šminkom, ali i dekolteom s kojeg nećete skinuti pogled Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Od mršavice s uvijek pretjeranom šminkom i lažnim tenom postala je dama raskošnih oblina

"Nalet vrućine", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira uz bazen, a na račun koje je prikupila stotine komplimenata vjernih obožavatelja. "Wow, kraljice", komentirala joj je kolegica Demi Lovato.

39-godišnja Aguilera vrijeme karantene provela je u društvu svog partnera Matthewsa Rutlera (35) i djece, a čini se kako im je svima zajedničko vrijeme dobro došlo.

Christina je inače tijekom svoje blistave karijere prodala više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time 2013. godine uvrstio ju je među 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema Rolling Stoneu, Aguilera je jedna od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je dobila pet nagrada Grammy.

Goran Višnjić se nakon odmora u rodnom mu Šibeniku vraća u novi dom, nakon 20 godina otišao je iz SAD-a