teško razdoblje

Godinama se borila s ovisnošću zbog koje je prošla pakao, no napokon je pronašla sreću i oporavila se

Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) +0 Demi Lovato (Foto: Profimedia) Galerija

Demi Lovato imala je teško odrastanje, a odmalena je pod svjetlima reflektora, zbog čega su je maltretirali u školi.

Američka pjevačica i glumica Demi Lovato poznata je po uspješnim singlovima "Sorry Not Sorry", "Here We Go Again", "This Is Me" i brojnim drugima, a zbog problema s ovisnostima i burnog privatnog života medijima je tijekom godina i više nego zanimljiva. Dok su njezini hitovi krasili vrhove top-ljestvica poput Billboarda, s druge strane kamera odvijala se drugačija priča.

Pogledaj i ovo showbuzz veliki intervju Prošla je pakao zbog droge i alkohola, a sada je progovorila o svom predoziranju: 'Morala sam umrijeti da bih se probudila'

Demi je rođena 20. kolovoza 1992. godine u Novom Meksiku, a njezini roditelji rastali su se malo nakon njezina drugog rođendana. Odrasla je u Dallasu, a još kao djevojčica počela se zanimati za glazbu. Već sa sedam godina svirala je klavir, nije trebalo dugo ni da se primi gitare, a radila je i kao glumica još u srednjoj školi.

Upravo gluma bila je razlog maltretiranju u srednjoj školi, zbog čega je zadnji razred završila školujući se kod kuće. Još 2002. godine pojavila se u dječjoj TV seriji "Barney & Friends", a četiri godine kasnije glumila je u nekoliko zapaženih serija.

Lovato nikada nije skrivala svoje probleme, a jedan od njih bio je i njezin odnos s ocem Patrickom, s kojim je prekinula sve veze i nikada to nije promijenila. Često je spominjala kako je otac bio nasilan prema njoj i majci. "Bio je zao, ali je htio biti dobra osoba. Htio je spasiti obitelj, no ipak je rekao kako je sretan zbog moje majke kada se ponovno udala", ispričala je Lovato u jednom intervjuu. Otac joj je preminuo 2013. godine od posljedica raka, a kasnije je pjevačica ispričala i kako je bio psihički bolestan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Falling more and more in love everyday with you honey 💖 photocred: @brianbonifassi

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Kada je imala 18 godina, Demi je otišla u kliniku za odvikavanje. Pati od bipolarnog poremećaja te se borila s ovisnošću o drogama i poremećajem u prehrani. Nekoliko godina bila je čista, no kasnije je priznala kako se bori s alkoholizmom te se i dalje drogira. U lipnju 2018. godine predozirala se te je umalo umrla. Provela je dva tjedna u bolnici te je ponovno bila u centru za odvikavanje.

Nedavno je objavila kako se zaručila te će uskoro pred oltar sa svojim dečkom Maxom Ehrichom. Inače, par je započeo vezu u ožujku i otada su stalno na Instagramu pokazivali koliko se vole. Demi i Max svoju su ljubav potvrdili na neočekivan način, u humanitarnom spotu Justina Biebera i Ariane Grande za pjesmu "Stuck With U". Naime, snimili su svoj poljubac i tako sudjelovali u glazbenom videu s brojnim zvijezdama.

Njezini obožavatelji kažu da su presretni zbog nje te se nadaju kako će joj ljubav pomoći da napokon ostavi iza sebe sve teške trenutke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene