uživancija

Pjevačica se opustila noćnim kupanjem ispred svoje vile pa pokazala bujne obline

Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) +0 Christina Aguilera (Foto: AFP) Galerija

Christina Aguilera objavila je seriju fotografija na Instagramu nakon noćnog kupanja u svom bazenu, a slavna pjevačica pokazala je fanovima kako uživa.

Pjevačica Christina Aguilera začinila si je vikend noćnim kupanjem u svom bazenu na Beverly Hillsu u subotu navečer, a sve je ovjekovječila fotkama koje je podijelila i s obožavateljima.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera - 3 Uvijek posebna! Christina Aguilera u korzet od lateksa jedva je ugurala svoje bujne grudi, a još jedan detalj privlačio je pozornost

39-godišnja pjevačica na Instagramu je objavila seriju fotografija te je pokazala sve svoje obline u jednodjelnom kupaćem kostimu.

"Oči širom otvorene, ponovno sam živa. Osjetila su mi izoštrena, ispirem svoje grijehe", napisala je Aguilera u opisu fotografija, a referirala se na stihove svoje pjesme "Liberation" koju je objavila prije dvije godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recharging moonlight swim 🌙💫

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Tijekom samoizolacije, popularna pjevačica obožavatelje uveseljava kućnim snimkama koje objavljuje na društvenim mrežama, a početkom mjeseca objavila je i obradu pjesme "Feeling Good" Nine Simone, koju je snimila u svom dvorištu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Celebrity Potpuno opušteno: Slavna manekenka se skinula u toples dok uživa u vikendu s mlađahnim suprugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene