Christina Aguilera objavila je seriju fotografija na Instagramu nakon noćnog kupanja u svom bazenu, a slavna pjevačica pokazala je fanovima kako uživa.

Galerija


Pjevačica Christina Aguilera začinila si je vikend noćnim kupanjem u svom bazenu na Beverly Hillsu u subotu navečer, a sve je ovjekovječila fotkama koje je podijelila i s obožavateljima.

Vezani članci Christina Aguilera (Foto. Instagram) Slavna pjevačica pohvalila se savršenom šminkom, ali i dekolteom s kojeg nećete skinuti pogled Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Od mršavice s uvijek pretjeranom šminkom i lažnim tenom postala je dama raskošnih oblina

39-godišnja pjevačica na Instagramu je objavila seriju fotografija te je pokazala sve svoje obline u jednodjelnom kupaćem kostimu.

"Oči širom otvorene, ponovno sam živa. Osjetila su mi izoštrena, ispirem svoje grijehe", napisala je Aguilera u opisu fotografija, a referirala se na stihove svoje pjesme "Liberation" koju je objavila prije dvije godine.

Tijekom samoizolacije, popularna pjevačica obožavatelje uveseljava kućnim snimkama koje objavljuje na društvenim mrežama, a početkom mjeseca objavila je i obradu pjesme "Feeling Good" Nine Simone, koju je snimila u svom dvorištu.

Potpuno opušteno: Slavna manekenka se skinula u toples dok uživa u vikendu s mlađahnim suprugom