Impresivno!

Slavna pjevačica pohvalila se savršenom šminkom, ali i dekolteom s kojeg nećete skinuti pogled

Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Getty) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) +0 Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Galerija

Christina Aguilera nadmašila je samu sebe posljednjom fotografijom na Instagramu na kojoj je pokazala svu raskoš svog dekoltea.

Nije tajna da pjevačica Christina Aguilera voli provocirati odjevnim kombinacijama.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i Jessica Mulroney (Foto: Profimedia) Prijateljica, dadilja, stilistica Najbolja prijateljica Meghan Markle objavila izazovnu fotku, teško je skrenuti pogled s jednog dijela

Iako je glazbenu karijeru krajem 90-ih započela kao nevina slatkica u vječnoj borbi za slavu s tada jedinom konkurenticom Britney Spears, s vremenom se modni i glazbeni stil platinaste plavuše itekako promijenio.

Aguilera je postala sve odvažnija i provokativnija, čak i kada je nabacila koji kilogram viška. 38-godišnja pjevačica ni danas ne odustaje od uskih kostimića, dekoltea i slično, a kako je sama priznala, nikada se nije osjećala bolje u vlastitoj koži.

Ipak, posljednjom fotografijom koju je podijelila sa svojih 6,4 milijuna obožavatelja Xtina je nadmašila samu sebe.

U narančastoj haljini i sa savršenim make-upom, pjevačica je pokazala bujni dekolte, pa nitko nije gledao u ono što se nalazi iznad njega.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Christina je fotografijom najavila rođendansko raspoloženje u koje je ušla tjedan dana prije nego što će ga službeno proslaviti 18. prosinca, a na račun izgleda dobila je same komplimente. Moramo priznati i sami da pjevačica nevjerojatnog glasa doista izgleda sjajno i samopouzdano, a tako se to i radi! 




Glumci iz serije Na granici rješavaju kviz kakav nisu mogli ni zamisliti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene