Christina Aguilera nadmašila je samu sebe posljednjom fotografijom na Instagramu na kojoj je pokazala svu raskoš svog dekoltea.

Galerija


Nije tajna da pjevačica Christina Aguilera voli provocirati odjevnim kombinacijama.

Vezani članci Kelly Brook (Foto: Instagram) Raskošno tijelo ove ljepotice podiže temperature: U moru mršavica, njezine obline melem su za oči Nives Celzijus (Foto: Instagram) Oduševljena Nives Celzijus na Sevkin koncert u Beogradu stigla s ubojitim dekolteom i u mini haljini

Iako je glazbenu karijeru krajem 90-ih započela kao nevina slatkica u vječnoj borbi za slavu s tada jedinom konkurenticom Britney Spears, s vremenom se modni i glazbeni stil platinaste plavuše itekako promijenio.

Aguilera je postala sve odvažnija i provokativnija, čak i kada je nabacila koji kilogram viška. 38-godišnja pjevačica ni danas ne odustaje od uskih kostimića, dekoltea i slično, a kako je sama priznala, nikada se nije osjećala bolje u vlastitoj koži.

Ipak, posljednjom fotografijom koju je podijelila sa svojih 6,4 milijuna obožavatelja Xtina je nadmašila samu sebe.

U narančastoj haljini i sa savršenim make-upom, pjevačica je pokazala bujni dekolte, pa nitko nije gledao u ono što se nalazi iznad njega.

Christina je fotografijom najavila rođendansko raspoloženje u koje je ušla tjedan dana prije nego što će ga službeno proslaviti 18. prosinca, a na račun izgleda dobila je same komplimente. Moramo priznati i sami da pjevačica nevjerojatnog glasa doista izgleda sjajno i samopouzdano, a tako se to i radi! 
Glumci iz serije Na granici rješavaju kviz kakav nisu mogli ni zamisliti!